Gönderen Konu: Coffeemania  (Okunma sayısı 1764 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jackal196

• Yeni Kampanyacı
  • *
Coffeemania
« : 11 Ocak 2014, 22:38:09 »
Hepimizin "Keşke burda olsa" diyerek iç geçirdiğimiz, özlediğimiz, aradığımız şeyler yok mu? Şimdi 'Keşke'lerinizi bizimle paylaşın, harika bir Yurt Dışı Tatilinden, yeni bir cep telefonuna kadar pek çok harika ödülü kazanma fırsatını yakalayın.

En güzel keşkeyi yazın, sizin "Keşke"niz en beğenilen olsun, en çok oyu toplasın siz de bavulunuzu hazırlayın.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2014, 20:39:20 Gönderen: jackal196 »

ozcartman

• Ziyaretçi
Ynt: Coffeemania
« Yanıtla #1 : 12 Ocak 2014, 13:36:14 »
beğenili

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 12 Ocak 2014, 16:38:42 »
Facebook uygulamasına mesaj yazanlar arasında; Her Hafta

Çekilişle belirlenen toplam 10 kişiye CoffeeMania’da kullanılmak üzere 50 TL’lik hediye çeki. ( Bu hediye çeki, sadece menüde yer alan ürünlerde ve 1Mart 2014 tarihine kadar kullanılabilir) .

Çekilişle belirlenen 50 kişiye 1 adet kahve hediye.
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2014, 16:40:34 Gönderen: Ozgurky »
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı jackal196

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2014, 20:54:26 »
SIK SORULAN SORULAR ve CEVAPLARI

Nasıl Katılırım

Uygulamamıza katılmak tamamen ücretsizdir. Uygulamamız içindeki 2 alandan oluşan formumuza "Keşke..." dediğiniz şeyi ve "Çünkü..." açıklamasını yazarak uygulamamıza katılmış olacaksınız.

Nasıl Kazanırım

Uygulamamızın büyük ödüllerinden birisini kazanmak için "En beğenilen" mesajlardan birisini yazmış olmanız gerekiyor. Bu nedenle, "Keşke"nizi yazdıktan sonra arkadaşlarınızı davet ederek size oy vermelerini isteyebilirsiniz.

Kaç Hakkım Var

Keşke bırakmak ve puan vermek isteyen herkesin sadece 1 hakkı bulunuyor. 1 kez "Keşke" yazabilir ve 1 kez puan verebilirsiniz. O nedenle keşkenizi yazarken de puanlarınızı verirken de iyi düşünün.

Ne kadar sürecek?

Uygulamamız 1 Aralık 2013 ile 1 Şubat 2014 tarihleri arasında devam edecek

Başka sorularım olacak

Uygulamamızla ilgili diğer sorularınız için Facebook hayran sayfamızdaki MESAJ bölümünden bize ulaşabilirsiniz. Sosyal medya yöneticilerimiz sorularınıza cevap vermek için hazır bekliyor.

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2014, 02:48:28 »
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ