Gönderen Konu: Cuma Candır Xbox kazananlar  (Okunma sayısı 6972 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
Ynt: Cuma Candır Xbox kazananlar
« Yanıtla #20 : 10 Ocak 2014, 21:30:36 »
tebrikler kübracığım ve diğer kazananlar okadar yazdık olmazsa olmuyor
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #21 : 10 Ocak 2014, 21:40:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Yaratıcılığı ile jüriyi etkilemeyi başaran 5 Beyaz Yakalının tweet’lerini FAV’a attık, şimdi gözleri DM’de olsun :) #cumacandır

arkadaslar soru 1 saat önce sorulmus FAV a attıkları adamlar 2 saat önce cevaplamıs bir kaçı nasıl oluyor

Kontrol ettim, öyle bir şey yok. Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Soru 19:09'da sorulmuş. Kazananların twitleri soru sorulduktan en geç 5 dk sonra yazılmış.  Yanii değerli jüri üyelerimiz tüm tweetleri değerlendiripte kazananı öyle belirlememiş! İlk yazılanlardan hemen seçivermişler. Yazık biz de kendimizi yırtıyoruz düzgün bir şey yazalım diye. Pehhhh!

amacım asla kavga çıkarmak değil ama Samet ancak sen kazandığında nasıl biz takdir ediyorsak seçilenlerin düzgün olup olmadığını da onlar tercih etmiş... bende kazanmadığımda isyan bayraklarını açıyordum hele ki Avea'yı unutmam. Akroktiş olayı başladığından beri kazananlar da oldu sen de onlardandır ki yine takdir de ettik. Ancak sözümüz nereye gidiyor bence bi bakmamız lazım  ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #22 : 10 Ocak 2014, 22:04:08 »
ben tek twit attım...önceki kampanyalarda yuzlerce yazıp hem takıpcılerım kızıyordu hemde kazanamayınca fena saydırıyordum...tek twıtle kazandım...ıster begenır ıster begenmezsınız...begenen begenmıs derler ya o hesap  ;)

patron bak oyun oynayarak grup çalışmasını aktifleştirebiliriz  #cumacandır @Profesyoneller Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

:D :D :D tebrikler tebrikler tebrikler :) keyfini çıkar,bırak bir şeye takılma :)

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 10 Ocak 2014, 22:18:18 »
vay be kaçırdık iyimi.xbox360 oyun konsolumu vermiş bu kadar kişiye  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı kampanyaman

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 10 Ocak 2014, 22:27:36 »
kazanan arkadaşa tebrikler ben turkcell in jurisinden bişey anlamıyorum arkadaş yanlış anlamasın zaten kendisi de kazanmak için zorlamamış yani turkcell in jurisiyle kazanmak güzel yazmaya değil şansa bakıyor çok kafa yormayın bence.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #25 : 10 Ocak 2014, 22:44:01 »
kazanan arkadaşa tebrikler ben turkcell in jurisinden bişey anlamıyorum arkadaş yanlış anlamasın zaten kendisi de kazanmak için zorlamamış yani turkcell in jurisiyle kazanmak güzel yazmaya değil şansa bakıyor çok kafa yormayın bence.
en doğru yorum bu...

belkide aylarca uğraştım onun karşılığıydı bu... herkese teşekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #26 : 11 Ocak 2014, 09:13:29 »
Yaratıcılığı ile jüriyi etkilemeyi başaran 5 Beyaz Yakalının tweet’lerini FAV’a attık, şimdi gözleri DM’de olsun :) #cumacandır

arkadaslar soru 1 saat önce sorulmus FAV a attıkları adamlar 2 saat önce cevaplamıs bir kaçı nasıl oluyor

Kontrol ettim, öyle bir şey yok. Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Soru 19:09'da sorulmuş. Kazananların twitleri soru sorulduktan en geç 5 dk sonra yazılmış.  Yanii değerli jüri üyelerimiz tüm tweetleri değerlendiripte kazananı öyle belirlememiş! İlk yazılanlardan hemen seçivermişler. Yazık biz de kendimizi yırtıyoruz düzgün bir şey yazalım diye. Pehhhh!

amacım asla kavga çıkarmak değil ama Samet ancak sen kazandığında nasıl biz takdir ediyorsak seçilenlerin düzgün olup olmadığını da onlar tercih etmiş... bende kazanmadığımda isyan bayraklarını açıyordum hele ki Avea'yı unutmam. Akroktiş olayı başladığından beri kazananlar da oldu sen de onlardandır ki yine takdir de ettik. Ancak sözümüz nereye gidiyor bence bi bakmamız lazım  ;)

Özür dilerim Kübra, inan lafım asla sana değildi.  Ben sadece son yarışmayı inceleyip bu cümleleri yazdım. Diğer 4 sorulu yarışmanın sonuçlarını incelemedim. Yanlış anlamanı istemem. İyi günlerde kullan arkadaşım, Allah daha iyilerini nasip eder inşallah. Biz bir aileyiz burada, kimse kimseyi çekememezlik yapmamalı ;)
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 11 Ocak 2014, 11:07:57 »
soru sordum cevap gelmedi bende tebrik etmiyom küstüm  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 11 Ocak 2014, 15:03:17 »
Klasik Türkcell yarışma sonuçları şansa  seçilmiş twitler hep aynısı oluyor zaten  8)
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #29 : 21 Ocak 2014, 19:40:34 »
Cuma Candırdan  Xbox kazasız belasız geldi darısı diğer geleceklere.  ;)

Beş dakikada değişir bütün işler.