0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYaratıcılığı ile jüriyi etkilemeyi başaran 5 Beyaz Yakalının tweet’lerini FAV’a attık, şimdi gözleri DM’de olsun #cumacandırarkadaslar soru 1 saat önce sorulmus FAV a attıkları adamlar 2 saat önce cevaplamıs bir kaçı nasıl oluyorKontrol ettim, öyle bir şey yok. Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Soru 19:09'da sorulmuş. Kazananların twitleri soru sorulduktan en geç 5 dk sonra yazılmış. Yanii değerli jüri üyelerimiz tüm tweetleri değerlendiripte kazananı öyle belirlememiş! İlk yazılanlardan hemen seçivermişler. Yazık biz de kendimizi yırtıyoruz düzgün bir şey yazalım diye. Pehhhh!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYaratıcılığı ile jüriyi etkilemeyi başaran 5 Beyaz Yakalının tweet’lerini FAV’a attık, şimdi gözleri DM’de olsun #cumacandırarkadaslar soru 1 saat önce sorulmus FAV a attıkları adamlar 2 saat önce cevaplamıs bir kaçı nasıl oluyor
Yaratıcılığı ile jüriyi etkilemeyi başaran 5 Beyaz Yakalının tweet’lerini FAV’a attık, şimdi gözleri DM’de olsun #cumacandır
ben tek twit attım...önceki kampanyalarda yuzlerce yazıp hem takıpcılerım kızıyordu hemde kazanamayınca fena saydırıyordum...tek twıtle kazandım...ıster begenır ıster begenmezsınız...begenen begenmıs derler ya o hesap patron bak oyun oynayarak grup çalışmasını aktifleştirebiliriz #cumacandır @Profesyoneller Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kazanan arkadaşa tebrikler ben turkcell in jurisinden bişey anlamıyorum arkadaş yanlış anlamasın zaten kendisi de kazanmak için zorlamamış yani turkcell in jurisiyle kazanmak güzel yazmaya değil şansa bakıyor çok kafa yormayın bence.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYaratıcılığı ile jüriyi etkilemeyi başaran 5 Beyaz Yakalının tweet’lerini FAV’a attık, şimdi gözleri DM’de olsun #cumacandırarkadaslar soru 1 saat önce sorulmus FAV a attıkları adamlar 2 saat önce cevaplamıs bir kaçı nasıl oluyorKontrol ettim, öyle bir şey yok. Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Soru 19:09'da sorulmuş. Kazananların twitleri soru sorulduktan en geç 5 dk sonra yazılmış. Yanii değerli jüri üyelerimiz tüm tweetleri değerlendiripte kazananı öyle belirlememiş! İlk yazılanlardan hemen seçivermişler. Yazık biz de kendimizi yırtıyoruz düzgün bir şey yazalım diye. Pehhhh!amacım asla kavga çıkarmak değil ama Samet ancak sen kazandığında nasıl biz takdir ediyorsak seçilenlerin düzgün olup olmadığını da onlar tercih etmiş... bende kazanmadığımda isyan bayraklarını açıyordum hele ki Avea'yı unutmam. Akroktiş olayı başladığından beri kazananlar da oldu sen de onlardandır ki yine takdir de ettik. Ancak sözümüz nereye gidiyor bence bi bakmamız lazım