0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçekiliş haklarına inanmıyorumne gibi?Sinem ben firmaların davetlerden şu kadar çekiliş hakkı kazandınız gibi söylemlerine inanmıyorum.Bence çekilişe katılmak önemli.Bunu test ettim onayladım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçekiliş haklarına inanmıyorumne gibi?
çekiliş haklarına inanmıyorum
formu doldurduktan sonra sorular gelmiyor,sadece arkadaş daveti yapabiliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçekiliş haklarına inanmıyorumne gibi?Sinem ben firmaların davetlerden şu kadar çekiliş hakkı kazandınız gibi söylemlerine inanmıyorum.Bence çekilişe katılmak önemli.Bunu test ettim onayladımArkadaşlarınızı sizden önce başka biri davet ettiği zaman çekiliş hakkı vermiyor.anladım canım ben de çekiliş hakkı vermiyor diyorsun sandım.çünkü ben 500 kişi davet etmişim sadece 1 kişi davetimi kabul etmiş görünüyor.acaba herkes öyle mi diye merak ettim.