23 Aralık 2013 Tarihli Dido Kutusu Kazananları
Sevgili Dido severler!
Mini yarışmamıza gösterdiğiniz büyük ilgiye teşekkür ederiz. İşte Dido kutusu kazanan 20 talihlimiz:
Ahmet Emiri
Ayhan Öztürk
Birsen Gürbüz
Ceren Kandil
Demsu Düzenli
Durdu Akar
Enise Kandemir
Gizem Tercan
Hakan Demir
İlknur Feride Evren
Kader Cengiz
Kubilay Çolak
Mehmet Can Öz
Nilay Gürbüz
Nurdan Kıraç
Özlem Yalçın
Pelin Demiral
Saniye Köse
Serkan Ersaraçoğlu
Yahya Akgün
(Kazanan talihlilerimizin 12 Ocak 2014 Pazar saat 23:59’a kadar isim, soyisim, telefon ve adres bilgilerini mesaj olarak sayfamıza iletmelerini rica ediyoruz.
Sevgili Dido severler!
Mini yarışmamıza gösterdiğiniz büyük ilgiye teşekkür ederiz. İşte Dido kutusu kazanan 20 talihlimiz:
Ahmet Emiri
Ayhan Öztürk
Birsen Gürbüz
Ceren Kandil
Demsu Düzenli
Durdu Akar
Enise Kandemir
Gizem Tercan
Hakan Demir
İlknur Feride Evren
Kader Cengiz
Kubilay Çolak
Mehmet Can Öz
Nilay Gürbüz
Nurdan Kıraç
Özlem Yalçın
Pelin Demiral
Saniye Köse
Serkan Ersaraçoğlu
Yahya Akgün
(Kazanan talihlilerimizin 12 Ocak 2014 Pazar saat 23:59’a kadar isim, soyisim, telefon ve adres bilgilerini mesaj olarak sayfamıza iletmelerini rica ediyoruz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinTebrikler
Kilo alıcam bu gidişle yeme- içme yarışmalarına bir süre katılmamalıyım
Gürbüzler çifter çifter götürüyor hediyeleri
Gürbüzler çifter çifter götürüyor hediyeleri
bu gürbüzler meşhur zaten her yerde varlar maşallah
Buraya takıldığı da kesin ama hiç "kara murat benim" diye ortaya çıkmadı gürbüzler..
Buraya takıldığı da kesin ama hiç "kara murat benim" diye ortaya çıkmadı gürbüzler..
Burdan okuyup twitterdan cevap yazıyorlar bazen izlemesi çok eğlenceli oluyor atışmaları
yok artık ya gürbüz de gürbüz. tamam gözümüz yok ama insan sesli hayret etmeden de yapamıyor arkadaş.
yok artık ya gürbüz de gürbüz. tamam gözümüz yok ama insan sesli hayret etmeden de yapamıyor arkadaş.
valla yemin ediyorum bütün açıklanan yarışmalarda varlar ya kafam almıyor 3 bini geçkin yorum yarışmalarından bile nasıl 2 gürbüz çıkıyor anlayamıyorum yani
konu başlığını ilk okuyuşta bi tek ben mi yanlış anladım