0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben mediamartk hakkında şikayetvar.com a yazdım istanbul bilişimde ürün daha ucuz farkını istiyorum dedimde onlar yurtdışından ithal ediyorlar veremeyiz dedi farkını istediğim üründe simfer marka fırın şikayetvar.com hiçbir otoritesi yok bu konuda sadece hava başka birşey değil...
Nevin Hanım ben sayfalarına yazdım.Bir siz beğenmişsiniz.Demekki ikimiz sadece sıkıntıdaym ışız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNevin Hanım ben sayfalarına yazdım.Bir siz beğenmişsiniz.Demekki ikimiz sadece sıkıntıdaym ışızbana kazanmamak koymadıda aptal gibi hissettim cok emek cok verdim resmen ke...z konumuna düştüm halaa cok sinirliyim ben cok mesaj da attım geri dönmediler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNevin Hanım ben sayfalarına yazdım.Bir siz beğenmişsiniz.Demekki ikimiz sadece sıkıntıdaym ışızbana kazanmamak koymadıda aptal gibi hissettim cok emek cok verdim resmen ke...z konumuna düştüm halaa cok sinirliyim ben cok mesaj da attım geri dönmedilermüşeri hizmetlerini arayın.Nana dönüş yatılar.Durumumu inceleyeceklermiş