biz istemiştik fotoğraf koymasını gerçi telden bakamadım
haklısınız işi bilenler böyle yapıp 10 ar tane alıyorsa biz saatlerce neden bekliyoruz ki... madem başkasına dağıtıyorsunuz bırakında biz emeğimize karşılık 1 tane alabilelim yani....
ben artık beklemiyorum hiç. ve kimseyi kırmak istemem ama hızlı bilgisayarla hızlı internetle falan on tane alınacağına da inanmıyorum.
bil kazanda bu hafta birşey yokmu nereden bakılıyor bulamadım
Bazılarına mail geliyormuş
ben artık beklemiyorum hiç. ve kimseyi kırmak istemem ama hızlı bilgisayarla hızlı internetle falan on tane alınacağına da inanmıyorum.
aktifleştiğinden 1 dakika sonrasında %25 kalıyor sürekli onunda son 50 kişi civarında, ilk saniyelerde zaten sayfayı yenilerken görebiliyoruz sayfanın aktif olduğunu bende bundan ümidimi kestim artık.Ben hack nedir bilmem program nedir bilmem hakkıyla almak isteyen sıradan kişilerin resmen hakları gasp ediliyor
yokmu bugun
Maalesef yok,zaten uzun süre ara verdikten sonra Aralık ayında her hafta yaptılar,daha önce 5-6 haftalık aralıklarla yapıyorlardı.
İlk 2 haftada bir yapılıyordu Aralık gibi her hafta verdiler hiç belli olmuyor geçen yıl 4 kere falan yapıldı