Gönderen Konu: Super Fm-Metro Fm iPhone 5c Kazananlar  (Okunma sayısı 3245 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
Ynt: Super Fm-Metro Fm iPhone 5c Kazananlar
« Yanıtla #10 : 02 Ocak 2014, 16:49:28 »
tşk. twiti erken attığımı etiketi bildiğimi söylüyorda, super fm - metro fm ortak yayını dediler ama metro bi 4-5 dk geridfen geliyodu. super fm'i dinleyerek katıldım. yani benim etiketten falan haberim yoktu. twiti attığımda etikete bi girdim 3-5 kişi o etiketi kullanarak aynı gün içinde twit atmış ama onlarda yarışma için gerekli olan etiketin o olduklarını bilmiyomuş. saba etiketi yayında açıkladığı gibi o söylerken ben yazdım. 1 haftadr bekliyodum zaten. her günün şifresini ses kaydına aldım. 3. gün şifresinde D-T biraz olay oldu ama kaydı en derinine girerek inceledim. T olduğunu çözdüm. 1. olana da veriyolardı, klavyede de bana üstünlük kuaracak kimse tanımıyorum. kaybetmem süpriz olurdu. :)

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 02 Ocak 2014, 16:55:22 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tşk. twiti erken attığımı etiketi bildiğimi söylüyorda, super fm - metro fm ortak yayını dediler ama metro bi 4-5 dk geridfen geliyodu. super fm'i dinleyerek katıldım. yani benim etiketten falan haberim yoktu. twiti attığımda etikete bi girdim 3-5 kişi o etiketi kullanarak aynı gün içinde twit atmış ama onlarda yarışma için gerekli olan etiketin o olduklarını bilmiyomuş. saba etiketi yayında açıkladığı gibi o söylerken ben yazdım. 1 haftadr bekliyodum zaten. her günün şifresini ses kaydına aldım. 3. gün şifresinde D-T biraz olay oldu ama kaydı en derinine girerek inceledim. T olduğunu çözdüm. 1. olana da veriyolardı, klavyede de bana üstünlük kuaracak kimse tanımıyorum. kaybetmem süpriz olurdu. :)
ne kdr mütevazisiniz :) tebrkler
Kalbini ALLAH bilsin,gerisini salla gitsin..

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 02 Ocak 2014, 18:11:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bense saba nın hastagın sonuna şifreyi ekleyin demesi sonucu sabakadirpascaltombala hastagi kurup yolladım..Benide o yaktı sorma..

Kazananlara tebrikler bu arada..  3. gün radyoda t ve d arasında bizde çok kaldık.. Ama sağolsunlar hiç dinlenmese bile twitterde yazan lar olmuş..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...