0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar hiç 30 tl lik alım yapıp 20 tl indirim alan oldu mu?Yada 20 tl indirim için bir şart mı var? İlk 10 kişi vs gibi, yada en az 50 tl alışveriş gibi. Yapılan alışveriş ve alınan indirimleri yazabilirmisiniz zahmet olmazsa.Ben bugün sabah 12.75 lirası lipton poşet çay olmak üzere toplam 34.65 tl tutarında alışveriş yaptım ve anında 20 lira düştü, 14.65 tl ödedim.merhabalar bende bu sabah saat 9da migros açılınca yaptım 30 liralık alışveriş ama indirim olmadı , tam olarak anlayamadım saat 9da nasıl ilk 400e giremem , siz kaçta yapmıştınız alışverişi ?Ben 8.15'te açılan Migrosta alışverişi 8.30 gibi yapmıştım ve indirim oldu,sonraki gün daha da erken gitmeme rağmen ilk 400' giremedim ve indirim olmadı çünkü kampanya gittikçe duyuldu. Ayrıca saat 8'de açılan Migroslar var onlardan yapılan alışverişler oldukça saat 9'da indirim almanız imkansız.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar hiç 30 tl lik alım yapıp 20 tl indirim alan oldu mu?Yada 20 tl indirim için bir şart mı var? İlk 10 kişi vs gibi, yada en az 50 tl alışveriş gibi. Yapılan alışveriş ve alınan indirimleri yazabilirmisiniz zahmet olmazsa.Ben bugün sabah 12.75 lirası lipton poşet çay olmak üzere toplam 34.65 tl tutarında alışveriş yaptım ve anında 20 lira düştü, 14.65 tl ödedim.merhabalar bende bu sabah saat 9da migros açılınca yaptım 30 liralık alışveriş ama indirim olmadı , tam olarak anlayamadım saat 9da nasıl ilk 400e giremem , siz kaçta yapmıştınız alışverişi ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar hiç 30 tl lik alım yapıp 20 tl indirim alan oldu mu?Yada 20 tl indirim için bir şart mı var? İlk 10 kişi vs gibi, yada en az 50 tl alışveriş gibi. Yapılan alışveriş ve alınan indirimleri yazabilirmisiniz zahmet olmazsa.Ben bugün sabah 12.75 lirası lipton poşet çay olmak üzere toplam 34.65 tl tutarında alışveriş yaptım ve anında 20 lira düştü, 14.65 tl ödedim.
Arkadaşlar hiç 30 tl lik alım yapıp 20 tl indirim alan oldu mu?Yada 20 tl indirim için bir şart mı var? İlk 10 kişi vs gibi, yada en az 50 tl alışveriş gibi. Yapılan alışveriş ve alınan indirimleri yazabilirmisiniz zahmet olmazsa.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar hiç 30 tl lik alım yapıp 20 tl indirim alan oldu mu?Yada 20 tl indirim için bir şart mı var? İlk 10 kişi vs gibi, yada en az 50 tl alışveriş gibi. Yapılan alışveriş ve alınan indirimleri yazabilirmisiniz zahmet olmazsa.Ben bugün sabah 12.75 lirası lipton poşet çay olmak üzere toplam 34.65 tl tutarında alışveriş yaptım ve anında 20 lira düştü, 14.65 tl ödedim.merhabalar bende bu sabah saat 9da migros açılınca yaptım 30 liralık alışveriş ama indirim olmadı , tam olarak anlayamadım saat 9da nasıl ilk 400e giremem , siz kaçta yapmıştınız alışverişi ?Ben 8.15'te açılan Migrosta alışverişi 8.30 gibi yapmıştım ve indirim oldu,sonraki gün daha da erken gitmeme rağmen ilk 400' giremedim ve indirim olmadı çünkü kampanya gittikçe duyuldu. Ayrıca saat 8'de açılan Migroslar var onlardan yapılan alışverişler oldukça saat 9'da indirim almanız imkansız.8 de açılan migroslar hangileri ?
Ben 100'lü demlik poşeti alıp gönderdim ama fişi kaybettim Bi çıksarsa yandım ( 100'lü demlik poşeti alıp gönderen oldu mu aranızda? Olurda araba çıkarsa fişe talibim. Karşılığnda bi iPad veririm
çıksında burdan bulunur sanırım (bu arada sanırım benim de fişim yok)