Arkadaşlar şahsıma ait 2 kredi kartım var ve bunların yıllık ücreti olan 35 tl ekstremde göründü önce card finans sonra axess aradım tek tek kartımı iptal edin dedim ve ek kartlarımı da nedenini soruncada ekstremde gelen ek kart ve yıllık ücretleri söyledim şuan henüz yasa onaylanmadı (bu ücretler kalkacak)ama bankalar şanslarını kullanıp bu ücreti müşterilerden tahsil ediyorlar(arayanlar iptal ettiriyor aramayanlardan ise alınıyor) bunu yani kart ücretinden dolayı artık herkes bıkkın eger sizde hakkınızı aramazsanız 35 tl niz boşa gidecek bilginize...Paylaşmak istedim.
garanti bankasıda aynıı . kart ücreti 35 tl şimdide hesap extre ücreti çıktı 3,5 milyon heray onu almaya başladıı aradıom ama iptal etmedilerr vallaa alıyolar gene çatır çatır kartı iptal edin dedim bendee
ben tüm ekstrelerimi telefonuma ve mailime istedim
Hangi bankaya ait kredi kartı olursa olsun,eğer kart aidat iadesi için ısrarcı olursanız kart aidatını geri alma şansınız en az %90.Daha da olmazsa kartımı iptal edin blöfünü yaparsanız büyük bir ihtimalle kart aidatını iade ederler.Çünkü bankalar bizim yaptığımız alışverişler sayesinde hatırı sayılır paralar kazanıyorlar.
Hangi bankaya ait kredi kartı olursa olsun,eğer kart aidat iadesi için ısrarcı olursanız kart aidatını geri alma şansınız en az %90.Daha da olmazsa kartımı iptal edin blöfünü yaparsanız büyük bir ihtimalle kart aidatını iade ederler.Çünkü bankalar bizim yaptığımız alışverişler sayesinde hatırı sayılır paralar kazanıyorlar.
Tamamen katılıyorum kart iptali işe yarıyor sınırları zorlayın bence zaten fazlasıyla çıkarıyorlar bizden bunu bari toplu olarak vermeyelim
bende her yıl iptal ettiriyorum.
fortis, finansbank ve hsbc kedi kartlarına sahibim.
ama bu sefer hsbc iptal etmedi. Neymiş efendim aktif kullanıcıymışım. Puanlarım olmasa hemen iptal ettireceğim ama otobüs bileti olarak kullandıığımdan (2 ile çarpıyor puanımı) kartı iptal ettiremedim. En kısa zamanda puanımı kullanıp kartımı iptal ettireceğim.
benimde extre mailime geliyo o halde ücret almaya başladı bankaa

blöfüm yemedi kart iptalii

siz bilirsiniz dediler ama peşimden koşrlar onlar görürüm ben onlarıı
her sene yeniden mi iptal ettirmek gerekiyor, bir kere ettirmiştik tamam almıyoruz demişlerdi, şimdi yeniden mi alacaklar kart ücreti amaannnn
Arkadaşlar şahsıma ait 2 kredi kartım var ve bunların yıllık ücreti olan 35 tl ekstremde göründü önce card finans sonra axess aradım tek tek kartımı iptal edin dedim ve ek kartlarımı da nedenini soruncada ekstremde gelen ek kart ve yıllık ücretleri söyledim şuan henüz yasa onaylanmadı (bu ücretler kalkacak)ama bankalar şanslarını kullanıp bu ücreti müşterilerden tahsil ediyorlar(arayanlar iptal ettiriyor aramayanlardan ise alınıyor) bunu yani kart ücretinden dolayı artık herkes bıkkın eger sizde hakkınızı aramazsanız 35 tl niz boşa gidecek bilginize...Paylaşmak istedim.
canım isterse banka iptal edebiliyor..Biz bu para yüzünden kredi kartı kullanmıyorduk.bir bankanın müdürü okula geliyor ögretmenlere kredi kartı vermek için.eşim yıllık ücretten dolayı almadıgını söylüyor.müdür siz alın yıllık ücret sitemeyeceğiz dediler.biz kartı aldık geçenlerde yıllık ücret geldi.bankaya gitti eşim biz burdan iptal etcez ödemeyeceksiniz demişler.
müşreisini kaybetmek istemeyen bankalar bu blöfü yutuyor yani blinçli yutuyor benim gibi her ay takır takır kim ödicek yoksa