0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesaj yollama saatimi yazdım 10 54.ama ben çok yoğun çalışıyorum inan program kaçta yayına başladı hiç bilmiyorum hatta şarkıyı söyleyeni de bilmiyordum siteye girdim.orda yazıyodu.faruk k yı sevecem artık
Radyolar da bu ara çok kampanya var ben pek sık dinlemem ama ne zaman arabaya binsek bi yere gitsek mutlaka bir kampanya var hemen hemen her radyoda teşekkürler paylaşıma ne kazandın peki?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinRadyolar da bu ara çok kampanya var ben pek sık dinlemem ama ne zaman arabaya binsek bi yere gitsek mutlaka bir kampanya var hemen hemen her radyoda teşekkürler paylaşıma ne kazandın peki?valla çay makinası ama ufak diye bir tanımlama yaptı teyit için arayan arkadaş.artık alınca detay yazarım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinRadyolar da bu ara çok kampanya var ben pek sık dinlemem ama ne zaman arabaya binsek bi yere gitsek mutlaka bir kampanya var hemen hemen her radyoda teşekkürler paylaşıma ne kazandın peki?valla çay makinası ama ufak diye bir tanımlama yaptı teyit için arayan arkadaş.artık alınca detay yazarım Şey olmasın bu ufak su kaynatan kahve makinları varya elektirikli onlardan olmasın