1 numarada hangi lezzetimiz bulunmaktadır?
İpucu: Lezzetimizin içinde jalapeno biberi var.
Sorumuzun doğru cevabını Facebook sayfamıza mesaj yolu ile iletin, yeni yılda yeni atıştırmalıklarımızla tanışın.
Not: Cevap ile birlikte mail ve telefon bilgilerinizi de iletmeniz gerekmektedir. Doğru cevabı veren 10. Kişi ödülümüzü kazanacaktır. Yarışmamız 29 Aralık tarihine kadar devam edecektir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Normalde markalara birşey demek istemem ancak bu marka gördüğüm en cimri markalar arasında en iyi 10 da yer alır.
Hiçbir kampanyalarına katılmaya değmez diye düşünüyorum, ödülleride %20 indirimdir bir menüde ooo aman Allahım ne büyük ödüller veriyorsunuz şaşırıyoruz her seferinde. Dur dur sakın menü veriyor olmasınlar oh no yoo.
Normalde markalara birşey demek istemem ancak bu marka gördüğüm en cimri markalar arasında en iyi 10 da yer alır.
Hiçbir kampanyalarına katılmaya değmez diye düşünüyorum, ödülleride %20 indirimdir bir menüde ooo aman Allahım ne büyük ödüller veriyorsunuz şaşırıyoruz her seferinde. Dur dur sakın menü veriyor olmasınlar oh no yoo.
aynen katılıyorum. bu zamana kadar daha hiç bedava menü görmedim. bi defa öyle bişey oldu sanki ama emin değilim o da 1 kişiyeydi.
aynen katılıyorum. bu zamana kadar daha hiç bedava menü görmedim. bi defa öyle bişey oldu sanki ama emin değilim o da 1 kişiyeydi.
yarışma bitmedi değil mi daha ?