arkadaşlar bugün show radyo dinlerken king ev aletleri verdiklerini duydum,katıldım ve kazandım:) pazartesi hediyemi almaya gideceğim.bugün, o anda çalınan şarkının seslendirenini sordular.show isim soyad.sanatçı ismi.adres yazıp her hattan 3117 ye gönderiliyormuş.bende aynısını yaptım.cebim faturalı olmasına rağmen 3117 den alındı mesajı geldi ve mesajınız 8 kontör olarak ücretlendirilmiştir bilgisini verdi.benim mesaj saatim 10.54 dü.umarım konu daha önceden açılmamıştır.herkese bol şanslar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
teşekkürler bilgi için hangi program saat kaçta

)
mesaj yollama saatimi yazdım 10 54.ama ben çok yoğun çalışıyorum inan program kaçta yayına başladı hiç bilmiyorum

hatta şarkıyı söyleyeni de bilmiyordum siteye girdim.orda yazıyodu.faruk k yı sevecem artık
buldum bile..

Aslıhan Saraçoğlu
Hediyeler, şarkılar ve süprizlerle dolu bir program sizi bekliyor... Hemen Tıklayın...
Haftaiçi saat 10:00-13:00 arasında gün boyunca şehrinizdeki etkinlikleri takip edebileceğiniz, konser, sinema ve kitap haberleriyle dopdolu bir 3 saat…
Ayrıca yeni çıkan albümler ve müzik dünyasındaki son gelişmeler de Aslıhan’ın sunumuyla Show Radyo’da Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Radyolar da bu ara çok kampanya var ben pek sık dinlemem ama ne zaman arabaya binsek bi yere gitsek mutlaka bir kampanya var hemen hemen her radyoda teşekkürler paylaşıma ne kazandın peki?
Radyolar da bu ara çok kampanya var ben pek sık dinlemem ama ne zaman arabaya binsek bi yere gitsek mutlaka bir kampanya var hemen hemen her radyoda teşekkürler paylaşıma ne kazandın peki?
valla çay makinası ama ufak diye bir tanımlama yaptı teyit için arayan arkadaş.artık alınca detay yazarım