Gönderen Konu: Saat&Saat Instagram: 7 kişiye Niceboys erkek kol saati hediyeli yarışma  (Okunma sayısı 931 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

STİLİNİ GÖSTER!

Türkiye'nin en ünlü erkek stil blogger'ı niceboys saatleriyle yolculuğa çıkıyor. Bu yolculukta bir hafta boyunca dünya şehirleri ve Saat&Saat markalarını stiliyle buluşturacak. Ayrıca Niceboy, hafta sonuna kadar kolundaki saati stiliyle en iyi kombinleyen ve fotoğrafını instagram üzerinden #saatstilim ile paylaşan Saat&Saat takipçisi 1 kişiye 7 gün boyunca paylaşacağı fotoğraflardaki saatlerden birini hediye edecek. Yeni yıla yeni bir saatle girmek için @niceboys ve @saatvesaat instagram hesaplarını takibe almayı unutmayın..

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
YARIŞMAYI KAZANAN BELLİ OLDU !

Niceboys ile #saatstilim yarışmamızda stillerini sergileyen herkese çok teşekkür ederiz. Yoğun katılım gösterdiğiniz yarışmamızda herkesten gelen birbirinden güzel yaratıcı stiller arasından seçim yaparken oldukça zorlandık. Bugün yeni yıla yeni saatiyle girecek olan talihlimizi açıklıyoruz. Saat&Saat’den yeni sezona özel Adidas marka saatin sahibi “efethekaracocuk” Instagram hesabının sahibi oldu! Katılımınız için sizlere tekrar teşekkür ederiz, dönemsel yarışmalardan haberdar olmak üzere Saat&Saat sosyal medya hesaplarını takipte kalın…
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ