Evidea, sevenlerine sürpriz hediyeler vermeye devam ediyor!
Üstelik yapmanız gereken tek şey webrazzi 2013 ödülleri için bizi desteklemek!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin sitesine girip FaceB veya Twitter hesabınızla bağlandıktan sonra 16. Kategoride bulunan evidea’ya oy vererek siz de bizi destekleyin!
Çekilişimize alınan kayıtlar 05.01.2013 pazar günü 22:00'da sonlanacaktır.
Bu süreye kadar
Kayit olun veya giris yapin adresine girip,
16. kategoride bulunan
evidea'ya oy vererek bizi destekleyen tüm sevenlerimiz 1 çekiliş hakkı kazanacaktır.
Yarışma sonunda 1 şanslı müşterimiz bizden tasarım ve kalitesiyle göz dolduran;
"Cerablade Elegance Seri 3'lü Seramik Bıçak Seti" kazanacaktır.Kazanılan ödül şanslı takipçimize tarafımızdan kargolanacak ve hiçbir kargo ücreti talep edilmeyecektir.
Çekilişimiz 05.01.2013 pazar günü saat 22:00'da yapılacak olup, kazanan evidea fanımız sayfamızdan duyurulacaktır.
Kayit olun veya giris yapin
Oy verdiğimizi nereden anlayacaklar acaba? Katıldım ama emin olamadım.
eskiden ben bir saat kazanmıştım buradan güzel hatta hala mutfakta tablo gibi veririz diyorlarsa verirler yani :=)
Bu gece tam 10:00'da kayıtlarımız bitecek ve çekilişle bir şanslı üyemiz HARİKA BİR BIÇAK SETİ KAZANACAK!
Kayit olun veya giris yapin
VE ÇEKİLİŞİMİZ TAMAMLANDI!
Sayın AYŞEGÜL BAL DİNDORUK bizden bir adet "Cerablade Elegance Seri 3'lü Seramik Bıçak Seti" KAZANDI!
Kendisini tebrik ediyoruz!
tek çekilişli oylamalı begenili yarışmaları görmek dahi istemiorum gıcık oluyorum
Evidea, sevenlerine sürpriz hediyeler vermeye devam ediyor!
Üstelik yapmanız gereken tek şey webrazzi 2013 ödülleri için bizi desteklemek!
Kayit olun veya giris yapin sitesine girip FaceB veya Twitter hesabınızla bağlandıktan sonra16. Kategoride bulunan evidea’ya oy vererek siz de bizi destekleyin!Çekilişimize alınan kayıtlar 09.01.2013 perşembe günü 22:00'da sonlanacaktır.
Bu süreye kadar
Kayit olun veya giris yapin adresine girip, 16. kategoride bulunan evidea'ya oy vererek bizi destekleyen tüm sevenlerimiz 1 çekiliş hakkı kazanacaktır.
Yarışma sonunda 3 şanslı müşterimiz çekilişle bizden tasarım ve kalitesiyle göz dolduran bu masa lambalarından birini kazanma hakkına sahip olacaktır.Kazanılan ödül şanslı takipçimize tarafımızdan kargolanacak ve hiçbir kargo ücreti talep edilmeyecektir.
Çekilişimiz 09.01.2013 perşembe günü saat 22:00'da yapılacak olup, kazanan evidea fanlarımız sayfamızdan duyurulacaktır.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin