0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar resmini gönderdiğimiz eşyayla istediğimiz ürünün aynı markalar olması gerekmiyo değil mi ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar resmini gönderdiğimiz eşyayla istediğimiz ürünün aynı markalar olması gerekmiyo değil mi ?Gerekmiyor bir liste çıkıyor tek şart yüklediğin ürün beyaz eşyaysa beyaz eşya seçebiliyorsun sadece ürün model sınırlaması yok zaten 8-10 seçenek sunuyor en fazla.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar resmini gönderdiğimiz eşyayla istediğimiz ürünün aynı markalar olması gerekmiyo değil mi ?Gerekmiyor bir liste çıkıyor tek şart yüklediğin ürün beyaz eşyaysa beyaz eşya seçebiliyorsun sadece ürün model sınırlaması yok zaten 8-10 seçenek sunuyor en fazla.Tmm onları biliyorum zaten katıldım bende.Evde bulunan onca zamandır satmak için uğraştığım yaklaşık 50 yıllık fotoğraf makinesine karşılık listedeki en pahalı makineyi istedim (nikon d800) Kazanırsam çok büyük işe yaramış olacak.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar resmini gönderdiğimiz eşyayla istediğimiz ürünün aynı markalar olması gerekmiyo değil mi ?Gerekmiyor bir liste çıkıyor tek şart yüklediğin ürün beyaz eşyaysa beyaz eşya seçebiliyorsun sadece ürün model sınırlaması yok zaten 8-10 seçenek sunuyor en fazla.Tmm onları biliyorum zaten katıldım bende.Evde bulunan onca zamandır satmak için uğraştığım yaklaşık 50 yıllık fotoğraf makinesine karşılık listedeki en pahalı makineyi istedim (nikon d800) Kazanırsam çok büyük işe yaramış olacak.İnşallah kazanırsınız ne diyeyim