0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynı video ile 2.kez kazanmak yasak değilmiki ikinizede tebrikler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynı video ile 2.kez kazanmak yasak değilmiki ikinizede tebrikler teşekkürler ben halen tam anlamıs degilim kuralları "Kampanya süresince, bir kişi en fazla 1 adet ödül kazanabilir. Tadım Çekirdek hediyesi bu değerlendirmenin dışındadır. Önceki aylarda kazanan videolar, bir sonraki dönemde yarışamazlar."(benim burdan anladıgım bir kişi hem çekirdek hemde ilk üç ödüllerinden birini alabilir . )yanlıs mı anladım acaba ama bi tutarsızlık var çünkü madem öyle geçen ayın 1. ve 2. si de ilk 10da oldugu halde çekirdek kazanmadı
önceki ayda çekirdek kazanmış olabilir, ama kurallarda yzıyor, çekirdek hariç olan ödüllerden sadece bir kez kazanabilir diye. yani çekirdeği bikaç kez kazanabilir ama büyük ödülleri sadece bir kez kazanabilir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinönceki ayda çekirdek kazanmış olabilir, ama kurallarda yzıyor, çekirdek hariç olan ödüllerden sadece bir kez kazanabilir diye. yani çekirdeği bikaç kez kazanabilir ama büyük ödülleri sadece bir kez kazanabilir.evet ama kendi kurallarıyla çelişiyolar o zman geçen ayın 1. ve 2. side bu ay çekirdek kazanmalıydı..yanlış mıyım