0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence şans işi saatin önemi yok
BENİM 2 SİDE OLMADI YA UFUSKOP SEN BANA TÜYO VEREBİLECEK GİBİSİN:)
Arkadaşlar hediye kartları hangi kurye teslim ediyor yardımcı olursanız sevinirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar hediye kartları hangi kurye teslim ediyor yardımcı olursanız sevinirim garanti bankasının kuryesi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar hediye kartları hangi kurye teslim ediyor yardımcı olursanız sevinirim garanti bankasının kuryesi Tmm garanti bankasının kuryesi ama hangi kurye olduğunu merak ediyorum arayıp bilgi alacağım Aktif Dağıtım olabilir Kurye Net olabilir Türkpost olabilir acaba hangisi:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar hediye kartları hangi kurye teslim ediyor yardımcı olursanız sevinirim garanti bankasının kuryesi Tmm garanti bankasının kuryesi ama hangi kurye olduğunu merak ediyorum arayıp bilgi alacağım Aktif Dağıtım olabilir Kurye Net olabilir Türkpost olabilir acaba hangisi:)Aktif Dağıtım la geldi bana .