Gönderen Konu: çerezza 'dakkabaşı 49 lira yüklü bonus hediye kart'  (Okunma sayısı 110558 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevison

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: çerezza 'dakkabaşı 49 lira yüklü bonus hediye kart'
« Yanıtla #330 : 14 Ekim 2009, 08:37:05 »
ARKADAŞLAR KAMPANTA BAŞLAMADAN 5 -6 TANE ALMIŞDIM KAMPANYANIN BAŞLADIĞI 9 EKİMDE ŞİFRELERİ GÖNDERDİM SİSTEM TAM OTURMADIĞINDAN DOLAYI ŞİFRELER HATALI VEYA EKSİKTİR DEDİ . NEYSE BENDE BOŞ İŞLER DEYİP UĞRAŞMAMIŞTIM DÜN Bİ GÖNDERİYİM DEDİM VE GÖNDERDİĞİM İLK ŞİFREDE KAZANDIM SEVİNDİM AMA HALA MSJ GÖNDERMEDİLER NEYSE DAHA SONRA DİĞER ŞİFRELERİ GÖNDERDİM AMA DİĞER 5 ŞİFREDE BİRŞEY KAZANAMADIM BUGÜN YİNE DENİYCEM BEN DAKİKA BAŞINA DEĞİL AMA SAAT BAŞINA VERDİKLERİNE İNANAIYORUM DİKAKA BAŞI SADECE Bİ YANILMA NEYSE SİZİNDE KAZANMANIZ DİLEĞİYLE

Çevrimdışı fenerlee

• Usta Kampanyacı
  • Fenerbahçeli üye
« Yanıtla #331 : 14 Ekim 2009, 09:10:59 »
Elinde şifre olup kullanmayacak varsa şifreyi alabilirim :)

Çevrimdışı corei

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #332 : 14 Ekim 2009, 13:39:23 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ARKADAŞLAR KAMPANTA BAŞLAMADAN 5 -6 TANE ALMIŞDIM KAMPANYANIN BAŞLADIĞI 9 EKİMDE ŞİFRELERİ GÖNDERDİM SİSTEM TAM OTURMADIĞINDAN DOLAYI ŞİFRELER HATALI VEYA EKSİKTİR DEDİ . NEYSE BENDE BOŞ İŞLER DEYİP UĞRAŞMAMIŞTIM DÜN Bİ GÖNDERİYİM DEDİM VE GÖNDERDİĞİM İLK ŞİFREDE KAZANDIM SEVİNDİM AMA HALA MSJ GÖNDERMEDİLER NEYSE DAHA SONRA DİĞER ŞİFRELERİ GÖNDERDİM AMA DİĞER 5 ŞİFREDE BİRŞEY KAZANAMADIM BUGÜN YİNE DENİYCEM BEN DAKİKA BAŞINA DEĞİL AMA SAAT BAŞINA VERDİKLERİNE İNANAIYORUM DİKAKA BAŞI SADECE Bİ YANILMA NEYSE SİZİNDE KAZANMANIZ DİLEĞİYLE

Kampanyanın başında Avea da sorun vardı ama şu anda düzelmiş görünüyor. Avea lılara duyurulur, eski şifreleriyle bir daha denesinler  ;). Bu arada cumartesi evde arkadaşın doğumgününü kutladık pazar sabah etrafı toplarken oturduk paketlerdeki şifreleri tuşladık. İkimizde 20 dakika içinde 49'u kaptık  ;D zaten böyle bir marka dakikabaşı vericem diyip saat başı verip yalan söylemez bence. Böylece de kanıtlamış oldum kendi çapımda  :) Herkese bol şans.

Çevrimdışı soldierkan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #333 : 14 Ekim 2009, 15:06:27 »
belkide 20 dakka başıdır 1 dakka başı demiyo zaten  ;D

Çevrimdışı self_control

• Usta Kampanyacı
  • tamda avatar altı :Pp
« Yanıtla #334 : 14 Ekim 2009, 16:20:00 »
belkide 20 dakka başıdır 1 dakka başı demiyo zaten  ;D
süper ;)

GS FAN CLUB

Çevrimdışı ahmetc

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #335 : 14 Ekim 2009, 16:31:07 »
10 da 0 yaptım 40 a yakın kontör harcadım, sistem hala sorunlu şifreyi doğru yazmama rağmen bir kaç kere hatalı şifre girdiniz dedi , şifreyi yazmama rağmen bir kaç defa zamanında şifreyi yazmadığımı söyledi.
Neyse gönderdiğim şifrelerin çoğu Tübitak saatine göre 00 ve 01 de gitti ama hepsinde başarısız oldum.
Daha önce Pepsi, Nestle, ve yine Ruffles kampanyalarından aynı sistemle hediyeler kazanmıştım.
Belki şans yoktu ama göndermek başlı başına bir dert hatalı şifre girdiniz diyor aynı şifreyi tekrar yazıyorum bu sefer ya kabul ediyor yada bu şifre daha önceden kullanılmış diyor.
Sözün özü bu dakikabaşı ise ya millet çok yoğun gönderim yapıyor yada saati normal değil.

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #336 : 14 Ekim 2009, 16:42:24 »
uff ya 3 şifrem boşa gitti :'(  kadında ne gıcık öyle adam seslendirseydi keşke ;D ;D
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #337 : 14 Ekim 2009, 17:18:38 »
Nestle yi arar oldum yaaa hiç degilse 20de1de olsa  kazaniyordum
aynen bende 10 da1 ;D
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #338 : 14 Ekim 2009, 17:35:45 »
Çok garip acaba buraya doritosun adamları mı girmeye başladı?Kazandım diyen ve doritosu öven kişilerin mesaj sayılarına bakıyorum ve her nedense hepsininde mesaj sayısı 1 evet sadece yazıyla da yazıyorum bir!!!

Bizlerde 10 larca şifre gönderdik ama nedense çıkmıyor?Hani bana çıkmıyor ona çıkmıyor da hep bu foruma ilk mesajını yazanlara mı çıkıyor?

Neyse yersendemek istiyorlar sanırım bize!!!

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #339 : 14 Ekim 2009, 17:37:47 »
Çok garip acaba buraya doritosun adamları mı girmeye başladı?Kazandım diyen ve doritosu öven kişilerin mesaj sayılarına bakıyorum ve her nedense hepsininde mesaj sayısı 1 evet sadece yazıyla da yazıyorum bir!!!

Bizlerde 10 larca şifre gönderdik ama nedense çıkmıyor?Hani bana çıkmıyor ona çıkmıyor da hep bu foruma ilk mesajını yazanlara mı çıkıyor?

Neyse yersendemek istiyorlar sanırım bize!!!
evet kesinlikle katılıyorum .. 15:00 23:00 arası yapılıyor kampanyada dakkabaşı yani günde 480 kişi kazanmalı ama kazanan 3 kişi etmez  bi günde toplasan
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !