0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinrufles aldım ama içinden şifre falan cıkmadı üzerinde yazıyormuydu ki dakkabaşı 49 tl diye ..Çıkmayabilirmiş ya da 2 tane çıkabilirmiş arkadaki açıklamada yazıyordu.ilginç aSlıda en kötü 1 tane çıkması lazım ..En kötü normal olan demek istedin sanırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinrufles aldım ama içinden şifre falan cıkmadı üzerinde yazıyormuydu ki dakkabaşı 49 tl diye ..Çıkmayabilirmiş ya da 2 tane çıkabilirmiş arkadaki açıklamada yazıyordu.ilginç aSlıda en kötü 1 tane çıkması lazım ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinrufles aldım ama içinden şifre falan cıkmadı üzerinde yazıyormuydu ki dakkabaşı 49 tl diye ..Çıkmayabilirmiş ya da 2 tane çıkabilirmiş arkadaki açıklamada yazıyordu.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinrufles aldım ama içinden şifre falan cıkmadı üzerinde yazıyormuydu ki dakkabaşı 49 tl diye ..
rufles aldım ama içinden şifre falan cıkmadı
Her arama mı 2 kontörle ücretlendirliyor yoksa her başarılı şifre girişimi
Kaptım 1 Tane
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKaptım 1 Tane kazandınmı ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKaptım 1 Tane kazandınmı ?evet 3 hafta sonra elimde olacakmış kart