bana hala gelmedi ya başka gelmeyen kaldı mı?
Ben 
eğer kagonuz yönlendirme ile geliyorsa gelmemesi normal.Benimde kargom dün şubeye gelmiş.Ama bize bakan şubrye Pazartesi yönlendirelecekti,Ama ben beklemedim.Bugün gidip ilk şubeden kendim aldım
Ben 
eğer kagonuz yönlendirme ile geliyorsa gelmemesi normal.Benimde kargom dün şubeye gelmiş.Ama bize bakan şubrye Pazartesi yönlendirelecekti,Ama ben beklemedim.Bugün gidip ilk şubeden kendim aldım
Bütün kargoların şubeleri 3 dakika uzaklıkta nasıl bir gecikme benim aklım sırrım ermiyor artık. Aynı gün gönderilen promosyon 2 hafta sonra ulaşırken tee Mersin'den şahsi kargom 2 günde geliyor İstanbul'a.
Gidip sormaya utanıyorum açıkcası çalışanlar biraz suratsız
Ben 
Bütün kargoların şubeleri 3 dakika uzaklıkta nasıl bir gecikme benim aklım sırrım ermiyor artık. Aynı gün gönderilen promosyon 2 hafta sonra ulaşırken tee Mersin'den şahsi kargom 2 günde geliyor İstanbul'a.
Gidip sormaya utanıyorum açıkcası çalışanlar biraz suratsız 
Aras kargonun dağıtım planlaması çok saçma.Benim iki sokak ötemdeki kargo bize bakmıyor.13 km uzaklıktaki kargo bakıyor.Önce kargo bizim evin yakınında olanına geliyor.Ama bize bakmadığı için ertesi gün kargo 13 km uzaklıktakine yönlendiriliyor.Onlarda bize uzak olduğu için en sona bırakıyorlar.Bazen Eskişehire gelen kargoma 3-4 gün sonra ulaşabiliyorum.
[/quote]Aras kargonun dağıtım planlaması çok saçma.Benim iki sokak ötemdeki kargo bize bakmıyor.13 km uzaklıktaki kargo bakıyor.Önce kargo bizim evin yakınında olanına geliyor.Ama bize bakmadığı için ertesi gün kargo 13 km uzaklıktakine yönlendiriliyor.Onlarda bize uzak olduğu için en sona bırakıyorlar.Bazen Eskişehire gelen kargoma 3-4 gün sonra ulaşabiliyorum.
[/quote]
Ay sizin orada daha saçmaymış sistem.
benim adım bile yok listede
malatya geldi aras kargo ile
Adanadan teslim alan var mı