0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin20 görev bitti benim ilk gün başlamıstım bitirdim görevlerimi bende ilk gün başladım 19. görevdeyim siz nasıl 20 yaptınız.
20 görev bitti benim ilk gün başlamıstım bitirdim görevlerimi
çekilişe katılmak için hepsini bitirmekmi gerekiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu da ekran görüntüm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu da ekran görüntüm 31. açılmıyor nasıl tamamladın?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu da ekran görüntüm 31. açılmıyor nasıl tamamladın?İLK Gün başladım ben o yüzden benim 20 tamamlandı siz artık yarın tamamlarsınız son görev neydi ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu da ekran görüntüm 31. açılmıyor nasıl tamamladın?İLK Gün başladım ben o yüzden benim 20 tamamlandı siz artık yarın tamamlarsınız son görev neydi ?