TEB #SosyalEndeks Yılbaşı talihlileri, 27.12.2013 tarihinde TEB Facebook sayfası üzerindeki Sosyal Endeks Yılbaşı sekmesi altında yayınlanacaktır. Kazananlara çeyrek bilet numaraları ayrıca SMS yoluyla iletilecek olup, ikramiye kazanan talihlilerin biletleri fiziksel adreslerine gönderilecektir.
iyi oldu 2 tanede ev telefonu vermiştim eve gelmesi iyi oldu biletleri
TEB #SosyalEndeks Yılbaşı talihlileri, 27.12.2013 tarihinde TEB Facebook sayfası üzerindeki Sosyal Endeks Yılbaşı sekmesi altında yayınlanacaktır. Kazananlara çeyrek bilet numaraları ayrıca SMS yoluyla iletilecek olup, ikramiye kazanan talihlilerin biletleri fiziksel adreslerine gönderilecektir.
Biletler ikramiye kazanırsanız eve geliyor sadece.
Yoksa numaraları veriliyor ikramiye isabet ederse kargoyla bileti de gönderiyorlar.
Para çıkmazsa bilet gelmiyor.
Biletler ikramiye kazanırsanız eve geliyor sadece.
Yoksa numaraları veriliyor ikramiye isabet ederse kargoyla bileti de gönderiyorlar.
Para çıkmazsa bilet gelmiyor.
hayırlısı o zaman kısmetde varsa gelir
Bana da geldi. Asıl önemli olan o biletten iyi birşey cikarabilmek. Inşallah o da olur da kampanya peşinde firmalara alay konusu olmayız artık.
4 TANE GELDİ EŞİM BEN VE ARKADAŞLARA
kazananları nerden görüyosunuz bnde bakmak istiyorummm
kazananları nerden görüyosunuz bnde bakmak istiyorummm 
hemen altta yazıyor kazananlar listesi diye