no-mincashout sitesinde adındanda anlaşıldığı gibi tıkladığınız reklamların ücretini hemen hesabınıza aktarabiliyorsunuz.Ayrıca no-mincashout sitesi tartışmasız şuanda ptc aleminin en çok kazandıran sitesidir.Çünkü günde enaz 10 reklam çıkıyor ve alt üyelerinizden %100 oranında kazanıyorsunuz.üye olmak için.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
eminmisin maçakizi papazı bulmayalım sonra
gerçekten eminim şuan oradayım ve reklamlara tıklıyorum ama ben refferal kiralayıp daha çok kazanmayı düşündüğüm için ödememi istemedim
arkadaşlar hem ödemelerinizi alacabileceğiniz hemde çok kazanabileceğiniz bi site refferal kiralayabiliyorsunuz kiraladığınız her refferalden ve direk refferallerinizden de kazanabiliyorsunuz denedim gerçekten kazançlı bi site..
sormak istediğiniz ve anlamadığınız biryer olursa burdan yardımcı olabilirim..
ya arkadaşlar bu vermiş olduğum bir ptc sitesidir eğer ptc siteleriyle alakanız yoksa lütfen üye olmayın çünkü burda para kazanmak sabır işi.
uye oldum. bircok siteye uyeyim bunu da deneyeyim, ödeme aldığım site linklerini ve ödeme resimlerini boş bir zamanımda ekleyeceğim, tesekkurler
tıkla tıkla ilk zamanlar kazaniliyo gibi gosteriyo daha sonra odeme vakti yaklasirken. eksiye düşüyor. kazanılan miktarlar nasıl oluyosa artık,

o " anti cheat link!. do not click! " linkine dahi tiklasaniz 0 dolara dusmesi gerekrken. benim kazancim eksilerde geziniyo

. gereksiz bi ptc asla guvenmiyorum. odeme yaptigini da sanmiyorum
Current Balance: $-4.998$