Kampanyadan 7 Ocak - 22 Ocak 2010 tarihi itibariyle 70 ila 180 gündür kontör yüklememiş olan bireysel Hazır Kart'lılar faydalanabilecektir. Kampanyaya dışarıdan başvuru alınmamaktadır.
Kampanyaya katılım 100.000 kişi ile sınırlıdır.
Kampanyaya katılmak için KAYIT yazıp 2390'a gönderin.
Katılım için gönderilen SMS ücretsizdir.
Gelecek onay mesajına cevap verdikten sonra hattınızdan 50 kontör düşecek ve 5000 dakika yüklenecektir. (Genç Tarife’de iseniz hattınızdan 20 kontör düşüp 3000 SMS yüklenecektir)
5000 dakikanız (Genç Tarife’de iseniz 3000 SMS’iniz) yüklendiğinde kısa mesajla bilgilendirileceksiniz.
5000 dakikanızı (Genç Tarife’de iseniz 3000 SMS’inizi) 30 gün boyunca yurtiçindeki tüm Turkcell'lilerle kullanabilirsiniz. 30 gün içinde kullanılmayan dakika ve SMS’ler devretmez, silinir.
31 Mart 2010’a kadar en fazla üç defa 50 kontöre 5000 dakika (Genç Tarife’de iseniz 20 kontöre 3000 SMS) kazanabilirsiniz. Hediye dakika/SMS’lerinizin 30 günlük süresi sona erdikten sonra yeniden 50 kontöre 5000 dakika (Genç Tarife için 20 kontöre 3000 SMS) kazanabilirsiniz.
Detaylar
Bedava konuşulabilecek süre:
Genç Tarife haricindeki tarifeler için görüntülü konuşma da dahil olmak üzere, yurtiçindeki Turkcell'lilerle 30 gün boyunca konuşmak üzere 5000 dakika, Genç Tarife’liler için yurtiçindeki Turkcell’lilerle 30 gün kullanılmak üzere 3000 SMS ile sınırlıdır.
Bedava dakika sorgulama:
*123*66# tuşlayarak kalan bedava dakikalarınızı ve hangi tarihe kadar yararlanabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Kalan bedava SMS’lerinizi ve hangi tarihe kadar yararlanabileceğinizi öğrenmek için ise *123*67# tuşlamanız yeterlidir.
Ücretlendirme periyodu:
Kazanılan bedava dakikaların düşme periyodu 30 saniyedir.
Tarife değişikliği:
Tarife değişikliklerinde hediye dakika/SMS’lerinizi kullanmaya devam edebilirsiniz. Hazır Kart Genç Tarife’ye geçtiğiniz takdirde kalan bakiyenizi kullanabilir, yeniden faydalanmak isterseniz 20 kontöre 3000 SMS kazanabilirsiniz.
Ödemeli arama & Konferans görüşme:
Kazandığınız 5000 dakikayı ödemeli arama ve konferans görüşmede kullanabilirsiniz.
Numara değişikliği & Devir:
Numara değişikliği ve devirde hediye dakika ve SMS’leriniz devam eder.
Turkcell kampanya tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Sık Sorulanlar
Kazandığım dakikaları transfer edebilir miyim?
Hayır.
AvansKontör kullanarak kampanyadan faydalanabilir miyim?
Hayır.
Turkcelliçi NAR/Her Yöne Nar paketinden yararlanıyorum, hangi kampanyayı öncelikli olarak kullanırım?
Turkcelliçi NAR/Her Yöne Nar paketleri önceliklidir.
25 kontöre 1 hafta 1000 kontör paketinden yararlanıyorum, hangi kampanyayı öncelikli olarak kullanırım?
25 kontöre 1 hafta 1000 kontör paketi önceliklidir.
Canımın3ü paketinden yararlanıyorum, hangi kampanyayı öncelikli olarak kullanırım?
Canımın3ü paketi önceliklidir.
50 kontöre gece/haftasonu 1000 kontör kampanyalarından yararlanıyorum, hangi kampanyayı öncelikli olarak kullanırım?
50 kontöre gece/haftasonu 1000 kontör kampanyaları önceliklidir.
Günlük Turkcell’lilerle bedava konuşma kazanılan bir kampanyadan yararlanıyorum, hangi kampanyayı öncelikli olarak kullanırım?
Günlük Turkcelllilerle bedava konuşma kazanılan bir kampanya önceliklidir.
Görüşme içerisinde bedava dakikalarım bittiğinde nasıl ücretlendirilirim?
Bir çağrı sırasında sadece bir promosyon paketi kullanılabilir. Çağrı içinde indiriminizin süresi ya da dakikanız biterse aynı çağrı içinde başka bir kampanyadan yararlanamaz ve kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz.
Kazandığım SMS'leri Webmesaj ve AkıllıMesaj'dan kullanabilir miyim?
Hayır. Kazandığınız SMS’ler Webmesaj ve AkıllıMesaj'dan atılan SMS'ler için geçerli değildir.
SMS paketinden yararlanıyorum, hangi kampanyayı öncelikli olarak kullanırım?
Haftalık 3000 SMS paketiniz önceliklidir. Bu kampanyadan kazandığınız SMS’ler aylık 10000 SMS paketine göre önceliklidir.
Genç Tarife 300 paketiniz varsa, Turkcell yönüne atılan mesajlar bu kampanyadan, diğer operatör yönüne gönderilen mesajlar Genc Tarife 300 SMS paketinden düşecektir.
Günde 5 SMS'ten sonra bedava kampanyasından yararlanabilir miyim?
Hediye SMS’leriniz ya da süreleri bittikten sonra 5 SMS'ten sonra bedava kampanyasından yararlanabilirsiniz.
çok işime yarıyordu ya bi ara