0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin100 yerine 1000 yazdılar demek ki bu arada 1000 tane twitter kampanyacısı var mıdır ki takipçi sayısına bakarsanız bir anda çoğalabilir.
100 yerine 1000 yazdılar demek ki bu arada 1000 tane twitter kampanyacısı var mıdır ki
Aslında bastırabiliriz katılanlara gönderin diye.Kanıt var elimizde.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAslında bastırabiliriz katılanlara gönderin diye.Kanıt var elimizde.En azından twit atanlara yollayabilirler,basıralım ve lavivaları alalım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAslında bastırabiliriz katılanlara gönderin diye.Kanıt var elimizde.En azından twit atanlara yollayabilirler,basıralım ve lavivaları alalım.Ben tweet gönderdim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAslında bastırabiliriz katılanlara gönderin diye.Kanıt var elimizde.En azından twit atanlara yollayabilirler,basıralım ve lavivaları alalım.Ben tweet gönderdim.msj nasıl gönderdin,faceden mi