Gönderen Konu: Yakındığım diğer bir konu  (Okunma sayısı 2226 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
Yakındığım diğer bir konu
« : 04 Aralık 2013, 08:42:29 »
Foruma epeydir üyeyim, kampanyalar vs'yi facebook ve twitter üzerinden takip ediyorum fakat konuları forumda izlemek ayrı bir tat ve keyif oluyor.
Bu yüzden daimi olarak hergün ziyaret ettiklerim listesinde.

Beğenili yarışmaları es geçmeme rağmen pepsi yarışmasını hem forumda konu olarak açıp hemde 27 Kasım 2013 tarihinde destek koşullarını sağlayıp destek konusu açılmasını istemiştim. Fakat talebimi bir çok yönetici görmesine rağmen görmezden geldi.

Yaşana bu olay yüzden foruma kırgınım.
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2013, 21:26:55 Gönderen: sanko86 »
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

ozcartman

• Ziyaretçi
Ynt: Yakındığım diğer bir konu
« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2013, 08:47:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Foruma epeydir üyeyim, kampanyalar vs'yi facebook ve twitter üzerinden takip ediyorum fakat konuları forumda izlemek ayrı bir tat ve keyif oluyor.

Beğenili yarışmaları es geçmeme rağmen pepsi yarışmasını hem forumda konu olarak açıp hemde 27 Kasım 2013 tarihinde destek koşullarını sağlayıp destek konusu açılmasını istemiştim. Fakat talebimi bir çok yönetici görmesine rağmen görmezden geldi.

Yaşana bu olay yüzden foruma kırgınım. Artık destek almayıda vermeyide düşünmüyorum. Belki eleştirilebilir ama durum bu maalesef.

ben kesinlikle kasıt aramıyorum. Bir sebep sunamam tabi uydurmuş olurum ancak ben destek istedim anında açıldı konu. Eminim bir açıklaması vardır.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 04 Aralık 2013, 08:49:19 »

Yaşana bu olay yüzden foruma kırgınım. Artık destek almayıda vermeyide düşünmüyorum. Belki eleştirilebilir ama durum bu maalesef.

iyide biz sana ne zaman istediğinde veriyoruz  :D senin gibi kurunun yanında yaşta yansın fikri yüzünden eskilerde vermez oldu  :D  3 tane konu başlığı açmışmıydın gözden kaçmıştır açtıysan.

forum 2 yıl önce nasıldı şimdi nasıl arada çok fark var çok  :)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #3 : 04 Aralık 2013, 08:57:56 »

iyide biz sana ne zaman istediğinde veriyoruz  :D senin gibi kurunun yanında yaşta yansın fikri yüzünden eskilerde vermez oldu  :D  3 tane konu başlığı açmışmıydın gözden kaçmıştır açtıysan.

forum 2 yıl önce nasıldı şimdi nasıl arada çok fark var çok  :)

Destek şartlarını karşılamıştım.

Ayrıca kurunun yanında yaşta yansın şeklinde değil benim ki bireysel görüş ve kanaatim.

Ayrıca kimseye suç bulmak adına değil sadece bir yakınma olarak konuyu açtım.

Bunca zamandır hiç kimseyi es geçmeden desteklediğim içindir bu yakınmam da.
 Nietzche

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 04 Aralık 2013, 12:12:55 »
Dostum 1 haftadır il dışındaydım.İphonedan giriyorum genelde.İlk istediğinde gördüm ve cep bağlantım yüzünden başaramadım.Sonrasında ise unutttum.Kendi adıma bu konuda özür dilerim.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #5 : 04 Aralık 2013, 13:28:24 »
Dostum 1 haftadır il dışındaydım.İphonedan giriyorum genelde.İlk istediğinde gördüm ve cep bağlantım yüzünden başaramadım.Sonrasında ise unutttum.Kendi adıma bu konuda özür dilerim.

Öncelikle bu tavrın için çok teşekkür ederim.

Başta da bahsettiğim üzere herhangi bir kişiye yönelik değildir tavrım. Sadece ufak bir kırgınlık.

Bunun dışında yine yukarıda bahsettiğim üzere foruma girmemdeki en büyük neden kampanya dışında işte bu dostluk ve arkadaşlık duygusudur.

Tekrardan teşekkür ediyorum.
 Nietzche

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 04 Aralık 2013, 20:41:11 »
Görmemişim kusura bakma  böyle bir durum olunca özel mesajla uyar yada moderetöre rapor et butonuna bas
 Genel olarak moderetöre rapor et butonu kullanılmıyor halbuki direk mail sms olarak geliyor pc başında değilsem bile raporla geldimi hemen bakabiliyorum diğer türlü kendim kampanyaları gezerken gözümene çarpıyorsa
 Özellikle biten kampanyaları moderetöre rapor et e basıp bitmiş yazsanız yeterli.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #7 : 04 Aralık 2013, 21:26:41 »
Görmemişim kusura bakma  böyle bir durum olunca özel mesajla uyar yada moderetöre rapor et butonuna bas
 Genel olarak moderetöre rapor et butonu kullanılmıyor halbuki direk mail sms olarak geliyor pc başında değilsem bile raporla geldimi hemen bakabiliyorum diğer türlü kendim kampanyaları gezerken gözümene çarpıyorsa
 Özellikle biten kampanyaları moderetöre rapor et e basıp bitmiş yazsanız yeterli.

Şimdi daha iyi anlıyorum ki konu tamamen gözden kaçmış ve yöneticilerimiz her biri konu hakkında gerçekten titiz.

Bende konuyla ilgili olarak bu güzel ortamı oluşturan herkese teşekkür ediyorum.

Ayrıca yanlış anlayıp kırılma yanılgısına düştüğüm için her bir yönetici ve üyeden ayrı ayrı özür dilerim.

Nietzche

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #8 : 05 Aralık 2013, 15:38:13 »

Şimdi daha iyi anlıyorum ki konu tamamen gözden kaçmış ve yöneticilerimiz her biri konu hakkında gerçekten titiz.

Bende konuyla ilgili olarak bu güzel ortamı oluşturan herkese teşekkür ediyorum.

Ayrıca yanlış anlayıp kırılma yanılgısına düştüğüm için her bir yönetici ve üyeden ayrı ayrı özür dilerim.

Kampanya dönemide denk geldinya ondan sürekli aynı kampanyalar , beğen paylaşlar detay verilmeden açılıyorderken ona konsantreydik
Bi sonraki destek isteğindebi güzellik yaparız artık :)

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 06 Aralık 2013, 10:44:37 »
Ben de kendi adıma özür dilerim keşke özel mesajla yazsaydınız. Bu aralar konu birleştirmekle o kadar yoğunuz ki göremeyebiliriz lütfen özel mesaj yazın.
:)