Mor Menekşe Manisalı hemşerim benim de borcam gelmedi. 444 25 19 aradım ilgilencez diyip not aldılar bu hafta da gelmedi.
Mor Menekşe Manisalı hemşerim benim de borcam gelmedi. 444 25 19 aradım ilgilencez diyip not aldılar bu hafta da gelmedi.
Bunlar borcam falan yollamaz, biz unutalım bence
ben unuttum da annem unutmuyo

hem anneme hem bana çıkmış toplam 4 tane unutamıyoruz
sony türkiye facebook sayfası.
ayda birkaç kez ödüllü soru soruyrlar, ödüller teknolojik ürünler yada film oluyor. şu tarihte kazananı açıklayacağız diyorlar ama hediyeden geçtim kazananı bile açıklamıyorlar, resmen alay ediyorlar milletle.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbu firma da düzmece kampanya düzenleyip duruyor, sonra kampanyalarını siliyor, dün göstermelik bir kazanan açıkladı ama o da bence düzemece, ben beğenimi çektim
Kayit olun veya
giris yapin
Kayit olun veya giris yapin
bu firma da düzmece kampanya düzenleyip duruyor, sonra kampanyalarını siliyor, dün göstermelik bir kazanan açıkladı ama o da bence düzemece, ben beğenimi çektim
Kayit olun veya giris yapin
bundan bende süphelenıyorum.günde 3-5 tane çekiliş düzenliyor ama doğru düzgün kazanan yok yada ben hiç görmedim diyeyim..
Koca ekmek markası Uno hediye paketini yollamıyor. 1 cevap bile vermedi.
Aynen uno dan gelmedi benim de
Arkadaşlar,hediyelerinizi göndermeyen firmaları şikayetvar.com'a şikayet edin 1 haftada hediyeniz gelir.Bana öyle olmuştu Knorr firmasını şikayet ettikten 1 hafta sonra hediyem geldi.