Benim Masalım
Benim Masalım
Masalını Anlat Masallar ve Oy Ver Başvurum Katılım Koşulları S.S.S. IBS
Benim Masalım Yarışması Kuralları ve Katılım Şartları
Uygulamayı beğenerek ve/veya yarışarak, yarışmaya katılmayı kabul eden tüm mecra kullanıcıları, yarışma kurallarını kabul etmiş sayılır. Mecra Yarışma mecrası bulunduğunuz mecradır ve üyelik dahil tüm işlemler bu mecra üzerinden yürütülür. Yarışmaya Katılım Bazı yarışmalarda yarışmalara katılmak için firmamızın sayfasındaki "Beğen" tuşuna basarak sayfayı beğenmiş olmanız veya doğrudan yarışmış olmanız gerekmektedir. Kazanma Şartları Bulunduğunuz mecrada listelenmiş ödülü kazanmak veya diğer hizmetlerden faydalanmak için öncelikle 6 şart mevcuttur. a) Bulunduğunuz mecranın üyelik şartlarını kabul etmek ve uygun davranmak b) Üyelik için doğru bilgileri vermiş olmak, yarışma sonuna kadar üyeliği iptal etmemiş olmak c) Hileli ve aldatıcı hareketlerde bulunmamış olmak ve sahte üyelikler oluşturmamak d) Yarışma sayfasında belirtilen katılım şartlarına uymak e) Verilmiş olan yarışma başlığında ve bildirilen yarışma süresi dahilinde mecra kullanıcıları tarafından en fazla "beğenilen" yada “puan kazanan” olmak veya diğer kazanma şartlarını yerine getirmek. Ayrıca, Her yarışmacı, bir yarışma süresince en fazla bir hediye kazanabilir. Yarışmacılar açılan her yarışmaya tekrar katılabilirler. Adı geçen uygulama dahilinde ödül kazanan yarışmacı, yeni bir ödül için bir sonraki yarışmada yarışamaz. Yarışıp kazansa dahi, ödülü kendisinden sonraki sırada tamamlayan yarışmacıya verilir. Bir yarışmada birden fazla "eşit sayıda beğenilen" yarışmacı olursa, yarışmaya ilk dahil olan yarışmacı ödülü kazanır. Her yeni yarışmada beğenilme, puan ve derecelendirme adetleri sıfırlanır. Önceki yarışmaların "beğenilme", “puan” ve derecelendirme” sayıları yeni yarışmada dikkate alınmaz. Yarışma Tarihleri Aksi belirtilmedikçe yarışmalar uygulamada belirtilen tarihinde saat 00:01 de başlar ve belirtilen bitiş tarihinde saat 23:59 da sonlanır.
Edit : Bizde de bu tür yaklaşımlara ceza var...
Destek kuralları ihlalinden 3 gün uyarı cezası aldınız...
cheryl??? ne alaka? burda yapmayın bunu...lütfenn