giden arkadaşlar yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingiden arkadaşlar yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen.
ben önce evde sonra mtvden kazandığım davetiyeyle izledim. evde izlediğim film divx olarak indirdim. sinemadaki versiyonla divx versiyonun sonu farklı![]()
herhangi birisini izleyen özelden sorarsa sonları anlatırım. izleyecekler için burada filmi anlatmayayım
![]()
gerçek hayattan alınmış olması,gerçek hayatta böyle şeylerin olmuş olduğunu bilmek insanı biraz gerebilir, bütün film bir evde geçiyor, klasik gürültü olsun,ani birşey çıksın,fragmanındada görüldüğü gibi kapı pencere hızla kapansın gürültüden korkalım tarzında olmuş![]()
Not: mtv ön gösterimde de kamerayla seyirci tepkileri çekildi. ama sol ve sağ ön tarafa seçmece insanlar yerleştirildi. Korkmuş gibi yapmaları içinzaten izlediğimiz her şey bir kurmaca değil mi? evlilik programları,şaka programları vs. bu yüzden mtvyi bu yaptığından dolayı kınamıyorum
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingiden arkadaşlar yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen.
ben önce evde sonra mtvden kazandığım davetiyeyle izledim. evde izlediğim film divx olarak indirdim. sinemadaki versiyonla divx versiyonun sonu farklı![]()
herhangi birisini izleyen özelden sorarsa sonları anlatırım. izleyecekler için burada filmi anlatmayayım
![]()
gerçek hayattan alınmış olması,gerçek hayatta böyle şeylerin olmuş olduğunu bilmek insanı biraz gerebilir, bütün film bir evde geçiyor, klasik gürültü olsun,ani birşey çıksın,fragmanındada görüldüğü gibi kapı pencere hızla kapansın gürültüden korkalım tarzında olmuş![]()
Not: mtv ön gösterimde de kamerayla seyirci tepkileri çekildi. ama sol ve sağ ön tarafa seçmece insanlar yerleştirildi. Korkmuş gibi yapmaları içinzaten izlediğimiz her şey bir kurmaca değil mi? evlilik programları,şaka programları vs. bu yüzden mtvyi bu yaptığından dolayı kınamıyorum
diğer versiyon nasıl bitiyor...
Gripin Konserine Davetiye Kazananlar:
Sinem Saraloglu
Taylan Yıldırım
Gürkan Güney
Artun Karatas
Emine Yorulmaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingiden arkadaşlar yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen.
![]()
diğer versiyon nasıl bitiyor...
özelden yazdım ama engelliözel mesaj kabul etmiyorsunuz heralde