Gönderen Konu: Ne kadar bilinçsiz bir toplumuz.  (Okunma sayısı 1567 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı
Ne kadar bilinçsiz bir toplumuz.
« : 29 Kasım 2013, 17:26:20 »
Bugün Cuma namazında adamın biri bayıldı. Tam farz bitti apar topar adamı müsait bir yere aldılar. Biri içeride doktor varmı diye bağırıyor. Bir taneside adamın üstüne çıkmış kalp masajı yapıyor. Sonra akıllı birileri napıyorsun adamı öldüreceksin diyor. Sonra adam yavaş yavaş kendine gelince bir tanesi adama tutturmuş Kelime-i Şehadet getir diyor. Meğerse adamın kan şekeri düşmüş. Adamı resmen öldüreceklerdi. Madem bilmiyorsun hiç müdahale etme. Neyseki bir doktor geldide adam milletin elinden kurtuldu. Siz siz olun bilmediğiniz hiç bir işe karışmayın demek en güzeli sanırım.
Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz.

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
Ynt: Ne kadar bilinçsiz bir toplumuz.
« Yanıtla #1 : 29 Kasım 2013, 18:36:38 »
Çok dizi izliyorlar çooook!
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 30 Kasım 2013, 15:31:44 »
geçmiş yıllardada olacak o kadar da bir skeç vardı :

adam kaza geçiriyordu apar topar arabadan çıkartıyorlar her kafadan da bir ses yok ambulans gelinceye kadar arabada kalsın yok ölür çıkaralım en sonunda adamı karga tulumba arabadan çıkartıyorlar adam bağıryor benim birşeyim yok iyiyim diye sonra yok olurmu kesin birşey var sıcağı sıcağına hissetmiyorsun diyenler :) sonra tartışma başlıyor hangi hastaneye gidelim şurası burası derken  her iki yandan çekiştirmeler sonucu adam ellerinden can veriyor trajikomik mi derler ne derler toplum olarak ilkyardım bilgimiz hiç yok bilen çok az geçenlerde bir haberde de vardı adam yurtdışında imamdı galiba yanlış hatırlamıyorsam ilkyardım  öğretmişler sonra türkiyeye dönmüş sonrasında kazaya tanık olmuş ve yanılmıyorsam birinin hayatını kurtarmıştı ambulans gelene kadar demekki herkes birazcıkda olsa ilkyardım öğrenmeli  ::)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #3 : 30 Kasım 2013, 15:50:15 »
4 sene önce lısanstayken okulda düştüm 5 yerınden ayagım kırıldı...okul revir servısıyle benı Ataturk Arastırma'ya gonderdıler...acil servısteyım ayagımdan ayakkabı cıkmıyor keserek cıkardılar dusunun...yanımda görevlı var okuldan o da seyredıyor olayları ordakı...adamın bırı boya yaparken gecen bır taksının ustune dusmus merdıvende kırık olunca kaburgalarına batmıs taksıcı ıyılık yapıcam dıye ordan gecenlerle adamı bısıklet mısalı arabaya baglamıs ve getırmıstı...acilde şoke olmustum...hem doktor bana bagırıyor o sedyeden buna gec dıye 5 kırıkla gecemıyorum, hem adam yanımda merdıvenden ayırmaya calısıyorlar...korkunc bır goruntuydu adam cıglıklar atıyor ıgne yapıyorlar,merdıven kalbıne yakın yerde adrenalın atropın yapıyorlar...bır yanda ben amelıyat sırası beklıyorum doktor bana emırler yagdırıyor , karar vermısler bır yanda adamın yanında bır ekıp var,adam gıdıp geldı yanımda... bana da tuttu perdeyı cektıler...ne kotu gundu anlatamam ...

bosuna ılk yardım egıtımı vermıyorlar yurtdısında ınsanlara...bu ulkede olamayacak seyler goruyorsun cunku...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 30 Kasım 2013, 16:13:14 »
kelimei şehadet getirince cennete gidicek ya sanki öyle durumlarda yere yatırıp kolonya sürülmeli