Gönderen Konu: iddaa 03.12.2013  (Okunma sayısı 2098 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
iddaa 03.12.2013
« : 19 Kasım 2013, 10:38:14 »
PlayStation 3'te Fifa 2014 keyfi yaşamak için, şimdi totem yapma zamanı!

Totemini Anlat uygulamamıza gelin, en iyi totemlerden biri sizin olsun, muhteşem ödülleri kaçırmayın.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

« Son Düzenleme: 19 Kasım 2013, 13:23:18 Gönderen: imgee »
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
Ynt: iddaa 03.12.2013
« Yanıtla #1 : 21 Kasım 2013, 18:46:29 »
Geçen sene Philips'in düzenlediği Totem yarışmasında 1. olmuştum. O yarışmada kullandığım totemi tekrar kullanayım dedim ki, forumdan ismini vermek istemediğim biri benim kazandığım totemi kendince değiştirip yarışmaya katılmış. Böyle şeylere acayip üzülüyorum. Bu resmen fikir hırsızlığı. İlgililere ekran görüntüleri ile birlikte durumu izah ettim. Yapacak bir şey yok.
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 26 Kasım 2013, 12:55:04 »
Geçen sene Philips'in düzenlediği Totem yarışmasında 1. olmuştum. O yarışmada kullandığım totemi tekrar kullanayım dedim ki, forumdan ismini vermek istemediğim biri benim kazandığım totemi kendince değiştirip yarışmaya katılmış. Böyle şeylere acayip üzülüyorum. Bu resmen fikir hırsızlığı. İlgililere ekran görüntüleri ile birlikte durumu izah ettim. Yapacak bir şey yok.

Geçmiş olsun, üzüldüm ama emin ol hak yerini bulacaktır.

Benim de başıma farklı versiyon da bir durum gelmişti; kampanyacılardan biri benim eşimin resmini, kendi profil resmi yapmış....  Görünce kan beynime sıçradı. Yarışmanın kazananları açıklanıyor, eşimin resmi var ama yanında başka bir isim yazıyor. Kaç gün ulaşmaya çalıştım, yazdım, resmin gerçekten eşinize ait olduğunu ispatlayın diyor ilgili kişi :)

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #3 : 26 Kasım 2013, 13:18:22 »

Geçmiş olsun, üzüldüm ama emin ol hak yerini bulacaktır.

Benim de başıma farklı versiyon da bir durum gelmişti; kampanyacılardan biri benim eşimin resmini, kendi profil resmi yapmış....  Görünce kan beynime sıçradı. Yarışmanın kazananları açıklanıyor, eşimin resmi var ama yanında başka bir isim yazıyor. Kaç gün ulaşmaya çalıştım, yazdım, resmin gerçekten eşinize ait olduğunu ispatlayın diyor ilgili kişi :)

Oda iyimiş :)
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 26 Kasım 2013, 19:28:04 »
Böyle şeylere tenezzül edenleri anlamıyorum ve daha önce hile konusunda belirttiğim gibi aramızda barındırılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı gunebakan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 26 Kasım 2013, 22:35:00 »
bu insanlar maalesef firmaların böyle sorumsuz davranışları olduğu sürece hep kazanacaklar ve ekmeklerine yağ sürülecek !!

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 27 Kasım 2013, 13:32:02 »
Bu yarışma bende açılmıyor sürekli hata yazıyor aynı sorunu yaşayan yok mu ??
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 27 Kasım 2013, 15:50:35 »

benim de başıma geldi böyle bir durum..hediyesi çok dandik olduğu için tenezzül etmedim ama büyük bir ödül olsaydı kesin ben de firmaya durumu iletirdim.
izgim

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 27 Kasım 2013, 15:53:10 »
hatta bitanesi de yarışmaya yazdığım dörtlüğün aynısını yazmış oda katılmıştı :) ozaman ödül büyüktü ve bu yüzden aramıştım firmayı.o kişinin dörtlüğünü silmişlerdi. ( şimdi aklıma geldi ) var böyle emek hırsızları
izgim