Gönderen Konu: Gazlaparola 5 liralık Otogaz Çekleri Kullanımı.  (Okunma sayısı 1367 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
Gazlaparola 5 liralık Otogaz Çekleri Kullanımı.
« : 24 Kasım 2013, 21:40:54 »
Arkadaşlar bayram öncesi katıldığımız kampanyada 25 liralık çeklerin tümünü sorunsuz olarak kullanmama rağmen Opet karta ayrı ayrı yüklenmiş 5 liralık çekleri Opetlerde bir türlü kullanamıyorum.

Üstelik 50 liralık otogaz alışverişinden sonra 5 liralık puan paro posunda çıktı ile alınmasına rağmen.

Böyle alışveriş yapan ya da benim gibi Opet karta yüklenmiş 5 liralık çekleri kullanamayan var mı?

Konu hakkında görüşlerinizi alabilirsem ona göre ilgili birimlere problemi aktarıp sorunun çözümüne çalışacağım.  :-\

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
Ynt: Gazlaparola 5 liralık Otogaz Çekleri Kullanımı.
« Yanıtla #1 : 25 Kasım 2013, 19:18:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar bayram öncesi katıldığımız kampanyada 25 liralık çeklerin tümünü sorunsuz olarak kullanmama rağmen Opet karta ayrı ayrı yüklenmiş 5 liralık çekleri Opetlerde bir türlü kullanamıyorum.

Üstelik 50 liralık otogaz alışverişinden sonra 5 liralık puan paro posunda çıktı ile alınmasına rağmen.

Böyle alışveriş yapan ya da benim gibi Opet karta yüklenmiş 5 liralık çekleri kullanamayan var mı?

Konu hakkında görüşlerinizi alabilirsem ona göre ilgili birimlere problemi aktarıp sorunun çözümüne çalışacağım.  :-\

Bu konuda bilgisi olan 1 kişide mi yok?  :'(