Gönderen Konu: Lens Kullananlar Bakarmısınız  (Okunma sayısı 1712 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
Lens Kullananlar Bakarmısınız
« : 22 Kasım 2013, 16:35:43 »
arkadaşlar dereceli lens alcam gözlük rahat olmuyor atlıyoruz zıplıyoruz günlük çıkartılanlardan almak istiyorum nasıl rahatmıdır bir zararı varmı fiyatlar ne kadardır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
Ynt: Lens Kullananlar Bakarmısınız
« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2013, 17:20:23 »
numaralı lens alacaksan acuve oasys 1 kutuda 6 tane var yani 3 ay kullanabiliyorsun
fiyatı 55 - ile 60 arası degisiyor

günlüklerin fiyatı daha pahallı oluyor, ama lens solusyonu kullanmıyorsun onda da , belki aynı  gibi

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #2 : 22 Kasım 2013, 21:53:17 »
ben ortaokuldan beri kullanıyorum gözlüge hic alışamadım neden bilmiyorum ve cok rahat ediyorum bende 3 aylık alyorum internetten daha uyguna geliyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #3 : 22 Kasım 2013, 22:24:16 »
10 yıldır lens kullanıyorum ve 18 yıldır gozluk takıyorum...alacagın lens cok onemlı markası,cınsı ve temızlıgı...
ellerını tertemız yapman lazım,gozlerını ovusturman demek lensın korneadan kayması demek bu bır.Ikıncısı eger kırlı ellerle lensını cıkartırsan bakterıler gozlerıne temas eder ve alerjı olursun. Ayrıca lens losyonu alman lazım,lenslerı duzenlı yıkamalı her gun lens kabındakı lens losyonunu degıstırmen lazım. Cok dıkkatlı kullanman lazım lens ısı cıddı,ama alısırsan eger de cıdden gozluk aramazsın. Ben gozluk takmayı sevıyorum işin ozu bu.

Marka için ne sekılde kullanacagını dersen ben sana yardımcı da olurum facebookta.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter