Süper FM'de dinlediğin müziğin seçilmesine yardımcı olabilirsin
Dinle & Oyla'ya katılmak için şimdi kayıt ol
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Soru mu soracaklar pek anlamadım.Radyoyu dinlememiz mi gerekiyor.
evet brz bilgi bilgi verirmisin.
Kaydolduğun için teşekkür ederiz. Artık Süper FM Dinle & Oyla'nın resmi bir üyesisin.
Artık Süper FM'de dinleyeceğin şarkıların seçilmesine yardımcı olabilirsin. Sana bir web sitesi adresi ve kullanıcı adı içeren bir davet göndereceğiz. Her davet aynı zamanda sadece o anket için geçerli olacak bir şifre içerecek.
Bu anketlere katılarak, Süper FM'de senin zevkine uygun şarkıların çalınmasına katkıda bulunacaksın. Bizimle fikirlerini paylaştığın için ayrıca sana özel bazı süprizlerimiz olabilir!
Senden tüm anketlere katılmanı beklemiyoruz. Ancak üstüste 5 davete yanıt vermezsen, artık bizden davet istemediğine karar vererek sana gönderim yapmayı durduracağız.
Aynı zamanda konser, film, etkinlik davetiyeleri gibi konularda sana özel bilgiler göndereceğiz. Sadece Süper FM Dinle & Oyla üyelerine gönderilecek bu bilgiler sayesinde biletler veya davetiyeler kazanma şansın olacak.
Süper FM Dinle & Oyla'ya katılımınıza değer veriyor ve bilgilerinizi üçüncü şahıs ve kurumlarla paylaşmıyoruz. Üyelerin verdiği bilgilerin doğru olması gerekmektedir. Tespit edilen mükerrer veya hatalı bilgi içeren üyelikler silinecektir.
SÜPER FM Araştırma Departmanı
ilk gelen ankette bu şarkıları beğenip beğenmediğini ve raadyoda hangi sıklıkta çalınmasını soruyor sana onun akabindede eğitim ve senin hakkında hobi bilgilerini alıyor . son olarakta 5 arkadaşına epostayla haber vermeni istiyor.
1 HAVA HOS - ZIYNET SALI
2 YINE ASK VAR - ZUHAL OLCAY
3 LA FONTAINE - MURAT DALKILIC
4 YANAYIM YANAYIM - BABUTSA
5 ATES ET VE UNUT - MUSTAFA SANDAL
6 TASH - MUSTAFA SANDAL
7 KOLAY MI - METIN OZULKU
8 BENI YAZIN - NAZLI
9 BELLI MI OLUR - IZEL
10 TUTAMIYORUM ZAMANI - MUSLUM GURSES
11 BILMECE - ISIN KARACA
12 BEN SEN OLAMAM - EMIR
13 SEVIYORUM SEVMIYORUM - NIL KARAIBRAHIMGIL
14 SEVISME ONLARLA - EMRE ALTUG
15 YANIYORUM HELE - KUBAT
16 DUR GITME - GECE YOLCULARI
17 INCE GIYERIM INCE - SINEM
18 IKI MEDENI INSAN - MURAT BOZ
19 LIMON CICEKLERI - MUSTAFA CECELI
20 SIMDI MOSMOR OLDUN MU - ASKIN NUR YENGI
21 EVLENMELIYIZ - HADISE
22 SALLANA SALLANA - MURAT BOZ
23 ELEGUNE KARSI - MFO
24 ANMA ARKADAS - YILDIZ TILBE
25 YOLCU YOLUNDA GEREK - PINAR AYLIN
26 KARADENIZ - SEVVAL SAM
27 SENDEN BASKA - GOKSEL
28 KALP YARASI - OZCAN DENIZ
29 BUKLUM BUKLUM - SEZEN AKSU
30 CANTADA KEKLIK - SIBEL CAN
31 GOZLERINDE BIRAKTIM ASKI - BURCU GUNES
32 NIKAH - HALIL KOCAK&AJDA PEKKAN
33 GORMESEM OLMAZ - YILDIZ USMONOVA & FATIH ERKOC
34 KISKANIYORUM - KENAN DOGULU
35 BILIYOR MUSUN - TAN
36 B PLANI - KUTSI
37 DEMODE - NALAN
38 DUSMAN - SERDAR ORTAC & HADISE
39 ADRENALIN - AKIN
40 TURNALAR - YAVUZ BINGOL
saolun bende katıldım
inşallah sürpriz dedikleri güzel birşeylerdir...
2. anketide gönderdiler onuda doldurduk balaım hediye olayı ne zaman gündeme gelecek

Bu anketi tamamlamaya ayırdığın zaman için teşekkür ederiz. Sağladığın bilgiler dinleyeceğin müzikleri belirlememizde bize yardımcı olacak. Süper FM dinlemeye devam et, paylaştıklarınla fark yaratacaksın! Umarız bu anketi doldurmak senin için de zevkli olmuştur. Yeni anketlerimizde de seni aramızda görmek isteriz. Fikirlerini bizimle paylaşman sayesinde radyomuzu senin zevkine daha uygun hale getirebileceğiz. Eğer müzik zevklerine güvendiğin başka arkadaşların varsa onları da Süper FM Dinle & Oyla'da görmek isteriz.