o zaman ben birleştirdiğim konuları hiç koymayayım link olarak .kadıkoy sahneyı de ben bırlestırdım bu arada 
bakın ben size her konuyu devamı şeklinde açıyorum demiyorum zaten. yukarıda da uzun uzun açıkladığım gibi her konuyu tek tek aratamam. gördüklerimi bildiklerimi aratıyorum devam ettiriyorum. Yalnız böyle giderse 15 konu açtığım bir gün 3 konu açıcam hepsini de detaylıca arattırıcam en güzeli böyle olacak. Hala neyin muhabbetidir bu inanın hiç anlayabilmiş değilim.
-Forumda online üye sayısı bilmem kaç ama konu açan 3 bilemedin 5 kişi
-Konuya bakan bilmem kaç kişi teşekkür eden 3 bilemedin 5 kişi
-Forumdaki kampanyalara katılan, sosyal medya hesaplarında gördüğümüz ancak buraya yazmayan bi çok kişi...
Durum böyleyken özveri ile konu açan üyelere kalkıp da yok konuyu açmış da açıklamasını yapmamış yok aynı konuya eklememiş de yeni başlık açmış diyerek baskı yapmak hoş değil. Adam böyle bir ortamda özveri ile konu açmaya devam ediyor mu ediyor. 50 kişi bakıyor 3 teşekkür alıyor ama yine de paylaşıyor mu paylaşıyor. Bi zahmet başka bi üye de konunun açıklamasını koyup tamamlasın bi zahmet modlar yanlışlık varsa düzeltsin. Çoğunluğun konu açmaktan kaçtığı bir forumda konuyu açıyosun madem şu da var bu da var demek doğru değil bana göre. Ben demiyorum ki özensiz açalım konuları, demiyorum ki ben konu açıyorum istediğimi yaparım. Ama elimden geldiği kadar dikkat ederek, elimden geldiği kadar çok katkıda bulunuyorum, bunu yaparken de baskı yapılmasını değil teşekkür edilmesini istiyorum. Eğer bu şekilde devam edilecekse mod arkadaşlar tarafından bundan sonra günde 3 konu açıcam onları da detaylı aramayla açıp muazzam bir özenle açıcam ve forumdan çıkıcam. Kampanyayı görüp de katılıp da foruma yazmam en azından açıklaması nerde linki nerde yeni başlık açma muhabbetlerini çekmemiş olurum. Teşekkürü zaten foruma yazsam da alamıyorum yazmasam yine almıycam değişen bişey yok. Forumdaşlar da k bakmasınlar bu şekilde hızlı hızlı 15-20 konu açıp, işlerin arasında zaman ayırıp bir de üstüne laf duyamam. artık 3 konu günlük olarak. Kolay gelsin herkese.