Gönderen Konu: BaklavaYesek  (Okunma sayısı 18974 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: BaklavaYesek
« Yanıtla #20 : 05 Aralık 2013, 19:32:49 »
o zaman twitter kampanyaları heppratik konulu kampanyaya bakar mısın 1 saat arayla açmışsın ve alt alta o kadarına da bak lütfen

« Son Düzenleme: 05 Aralık 2013, 19:41:40 Gönderen: catpat07 »
:)

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 05 Aralık 2013, 19:41:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
o zaman twitter kampanyaları heppratik konulu kampanyaya bakar mısın 1 saat arayla açmışsın ve alt alta o kadarına da bak lütfen

insanız hepimiz gözümüzden kaçabiliyor ben bugün açtığım ve aynı konuya devam ettiklerimin linklerini koyayım da konu kapansın lütfen

Bunlar yalnızca bugün eski konudan devam ettirdiklerim. Sanırım sorun kalmamıştır artık.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 05 Aralık 2013, 19:43:11 »
o zaman ben birleştirdiğim konuları hiç koymayayım link olarak .kadıkoy sahneyı de ben bırlestırdım bu arada :)

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 05 Aralık 2013, 19:51:23 »
o zaman ben birleştirdiğim konuları hiç koymayayım link olarak .kadıkoy sahneyı de ben bırlestırdım bu arada :)

bakın ben size her konuyu devamı şeklinde açıyorum demiyorum zaten. yukarıda da uzun uzun açıkladığım gibi her konuyu tek tek aratamam. gördüklerimi bildiklerimi aratıyorum devam ettiriyorum. Yalnız böyle giderse 15 konu açtığım bir gün 3 konu açıcam hepsini de detaylıca arattırıcam en güzeli böyle olacak. Hala neyin muhabbetidir bu inanın hiç anlayabilmiş değilim.

-Forumda online üye sayısı bilmem kaç ama konu açan 3 bilemedin 5 kişi
-Konuya bakan bilmem kaç kişi teşekkür eden 3 bilemedin 5 kişi
-Forumdaki kampanyalara katılan, sosyal medya hesaplarında gördüğümüz ancak buraya yazmayan bi çok kişi...

Durum böyleyken özveri ile konu açan üyelere kalkıp da yok konuyu açmış da açıklamasını yapmamış yok aynı konuya eklememiş de yeni başlık açmış diyerek baskı yapmak hoş değil. Adam böyle bir ortamda özveri ile konu açmaya devam ediyor mu ediyor. 50 kişi bakıyor 3 teşekkür alıyor ama yine de paylaşıyor mu paylaşıyor. Bi zahmet başka bi üye de konunun açıklamasını koyup tamamlasın bi zahmet modlar yanlışlık varsa düzeltsin. Çoğunluğun konu açmaktan kaçtığı bir forumda konuyu açıyosun madem şu da var bu da var demek doğru değil bana göre. Ben demiyorum ki özensiz açalım konuları, demiyorum ki ben konu açıyorum istediğimi yaparım. Ama elimden geldiği kadar dikkat ederek, elimden geldiği kadar çok katkıda bulunuyorum, bunu yaparken de baskı yapılmasını değil teşekkür edilmesini istiyorum. Eğer bu şekilde devam edilecekse mod arkadaşlar tarafından bundan sonra günde 3 konu açıcam onları da detaylı aramayla açıp muazzam bir özenle açıcam ve forumdan çıkıcam. Kampanyayı görüp de katılıp da foruma yazmam en azından açıklaması nerde linki nerde yeni başlık açma muhabbetlerini çekmemiş olurum. Teşekkürü zaten foruma yazsam da alamıyorum yazmasam yine almıycam değişen bişey yok. Forumdaşlar da k bakmasınlar bu şekilde hızlı hızlı 15-20 konu açıp, işlerin arasında zaman ayırıp bir de üstüne laf duyamam. artık 3 konu günlük olarak. Kolay gelsin herkese.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 05 Aralık 2013, 19:56:37 »
bakın sizin zamanınız kıymetli anlıyorum da bizim zamanımız kıymetlı degıl mı? siz vakit kaybetmemek için eyvallah tamam konuları acıyorsunuz biz de peşinize vakit kaybederek konu birleştiriyoruz.siz de dıkkatlı olun biz de. forum içi kampanyadan dolayı dikkatli olmamız gerekiyor ve siz vakit kaybedıyorum diyorsunuz.tamam siz konuları acın hatta peş peşe 1 saat arayla bile konu acın dakikada 3 konu açın tamam istediğinizi yapın ben sizin peşinizi toplarım.

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : 05 Aralık 2013, 20:00:00 »
bakın sizin zamanınız kıymetli anlıyorum da bizim zamanımız kıymetlı degıl mı? siz vakit kaybetmemek için eyvallah tamam konuları acıyorsunuz biz de peşinize vakit kaybederek konu birleştiriyoruz.siz de dıkkatlı olun biz de. forum içi kampanyadan dolayı dikkatli olmamız gerekiyor ve siz vakit kaybedıyorum diyorsunuz.tamam siz konuları acın hatta peş peşe 1 saat arayla bile konu acın dakikada 3 konu açın tamam istediğinizi yapın ben sizin peşinizi toplarım.

ben kafama göre davranayım da siz toplayın demiyorum ama anlamama konusunda muazzam bi ısrarınız var. iyi ki bi gözümüzden kaçmış da bir saat arayla açmışız konuyu. aynı gün 3 konuyu da devam olarak açmışım aynı başlıkta ama olmaz bir konuyu bir saat arayla açmışım ayıp bana

neyse sıkıntı yok bundan sonra böyle dertleriniz olmayacak. ben detaylı arama yaptırarak 3 konu açıcam. hatta siz zamanla o üye çok detaylı aratır. zaman bulduğu zaman bir konuyu açmak için arama yapar o zaman dilimine 1 değil de 5 konu sığdırmaya çalışmaz, gördüğü her kampanyayı da foruma açmaya çalışmaz diye benim açtığım konulara bakmıycaksınız bile. O kadar garanti veriyorum size. Şimdi daha fazla uzamaması için müsaadenizle konu sonlansın istiyorum ve sizden rica ediyorum.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 05 Aralık 2013, 20:04:00 »
sanırım siz de anlamıyorsunuz. bakın forum içinde bir kampanya var ve oraya acılan konuların lınklerını koyuyorsunuz ve sizin maşallah (inşallah kazanırsınız bunu gercekten istiyorum) cok fazla konu lınkınız var ve bakarsanız bir çogunu tıkladıgınızda hata mesajı verecektir.cunku acık konular. bu cekılıs zamanı bize cok zaman kaybettirecek.forum kampanyasından önce böyle bir talebim olmadı aslında kımseye birşey demeden konuları tasıdık birleştirdik ama şimdi farklı bir durum var.

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 05 Aralık 2013, 20:07:47 »
sanırım siz de anlamıyorsunuz. bakın forum içinde bir kampanya var ve oraya acılan konuların lınklerını koyuyorsunuz ve sizin maşallah (inşallah kazanırsınız bunu gercekten istiyorum) cok fazla konu lınkınız var ve bakarsanız bir çogunu tıkladıgınızda hata mesajı verecektir.cunku acık konular. bu cekılıs zamanı bize cok zaman kaybettirecek.forum kampanyasından önce böyle bir talebim olmadı aslında kımseye birşey demeden konuları tasıdık birleştirdik ama şimdi farklı bir durum var.

ben forum çekilişinden önce farklı şimdi farklı yapıyor olsam çok haklısınız. bir anda neden farklı başlıklar açmaya başladı amaç belli dersiniz. ancak ben bu foruma geldiğim günden bu yana aynı şekilde konu açıyorum. zaten derdim fazla çekiliş hakkım olsun olsaydı gördüğüm başlıkları devam ettirmek yerine onlara da yeni başlıklar açar çekiliş haklarımı daha da artırırdım. çekiliş tamamlanana kadar konu açmayı azaltırım madem konu çekiliş konusu. atıyorum işime 5 dakika ara verdim. kampanyalara baktım, araştırdım. 10 tane kampanya buldum ve kaldı 2 dakikam. hepsini tıkır tıkır açmak yerine hepsini tek tek aratır en fazla yarısını açarım zamanım biter zaten. Başka yapılabilecek hiç bişey yok bu konuda.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #28 : 05 Aralık 2013, 20:41:32 »
bu konu defalarca yazıldı. forumda aynı konu açılınca otomatik ayırt etme yöntemi olamaz mı acaba,linkten falan. veya daha kolay bir sorgulama?

modlar haklı ama konu açan da haklı. herkes işinde gücündeyken sorgulama yapmadan konu açmak suç :) link koymamak suç :) detay eklememek suç :) konu açmamak tamamen suç. ama hazıra konmak,bir teşekkür bile etmemek suç değil :)

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #29 : 05 Aralık 2013, 20:46:48 »
Moderatörlerde gerekli gördüğü konulark sabitlediler yada sabitliyorlar konu açmadan girdiğiniz bölümlerde konuları görürsünüz sorun bir nebzede olsa hafiflemiş olur