HT HAYAT, 2013'ün evdeki aşçılarını arıyor!
“En lezzetlisi en şıkı benim tarifim”, “Annemden öğrendim üzerine tanımam” diyorsanız seçtiğiniz bir yemeğin tarifini fotoğrafı ile birlikte bizimle paylaşın ve "Ayın Aşçısı" olun. Hem tarifiniz duyulsun hem de Homend 2802 Functionall çok amaçlı mutfak robotuna sahip olun.
“Mutfağın kraliçesi/kralı benim” diyenlerin yarışması...
Ev hanımları, anneler, babalar… Mutfaktaki sanatınızı HT Hayat ile konuşturun!!
Homend functional 2802
HT HAYAT 2013'ün Evdeki Aşçılarını Arıyor!
Yemek yapan kadın erkek her yaştan bireyler bu yarışmaya katılabilir.
Yemeğini bizim aracılığımızla duyurmak isteyen, yarışıp keyif almak isteyen, birbirinden güzel hediye kazanmak isteyenler!
HT Hayat sizleri ödüllü yemek yarışmasına bekliyor. Üstelik tariflerinizle bizden ödül kazanmanın dışında gazete ilanımızda da tarifinize yer vereceğiz.
Kendi çevrenizde haklı bir şöhrete sahip tariflerinizi anlatan metni ve fotoğrafı bizlerle paylaşın ve şöhretiniz sadece kendi çevrenizde kalmasın, tüm yemek severlere yayılsın.
Yarışmamıza katılarak hem "Ayın Aşçısı" ödülünü kazanın hem de “Mutfakların Kraliçesi ya da Kralı” olun.
Hadi durmayın lezzetli tariflerinizi herkesle paylaşın! Kazanın!
Yarışmanın tüm detaylarını, gidişatını vs tüm bilgilendirmelerimizi yarışma boyunca haber içinden yada sosyal medya sayfalarımızdan duyurucağız. Buralardan takip edebilirsiniz.
Nasıl Kazanacaksınız?
Yarışmaya katılmak için tek yapmanız gereken
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin mail adresine aşağıdaki bilgileri de eksiksiz yazarak gönderin. İletişim bilgileriniz eksik olması durumunda yarışmaya katılamazsınız.
Adınız Soyadınız
Mail Adresi: (Size ulaşabileceğimiz)
Gsm:
Sabit Telefon:
Açık Adres:
Tarifin Adı:
Tarif Görsel / mail ekinde gelmeli
Tarif Detay Yapılışı:
Mailler bizlere ulaşma sırası ve bilgilerinin tam eksiksiz olması durumuna göre Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sayfamızda yayınlanacaktır.
Lütfen size ulaşabilmemiz için, mailde istenen tüm bilgileri eksiksiz doldurunuz.
Hediyelere ait bilgilendirmeler, hem sitemizde hem sosyal medya sayfalarımızda düzenli aralıklarla yapılacaktır.
Her ay yaptığı yemek tarifine en çok yorum alan 1 kişi kazanacak.
Dereceye giren, o ay kazanan tarif fotoğrafı ve tarifin ismi ile birlikte HABERTÜRK gazetesinde yayınlanacak "HAYAT MUTFAKTA GÜZEL" ilanında yer alacak.