Gönderen Konu: çokokrem golden  (Okunma sayısı 1141 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozcartman

• Ziyaretçi
çokokrem golden
« : 14 Kasım 2013, 13:54:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

''Çokokrem Golden’in mis gibi fındık kokusuna bayılıyorum’’ diyorsan RT et, 10 Çokokrem Golden’den birini kazan.

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
Ynt: çokokrem golden
« Yanıtla #1 : 14 Kasım 2013, 14:35:56 »

''Çokokrem Golden’in mis gibi fındık kokusuna bayılıyorum’’ diyorsan RT et, 10 Çokokrem Golden’den birini kazan.
[/quote]

bu kampanya hergün var ben konu açamıyorum diye yazamıyordum üzülüyordum teşekkürler sayenizde herkes görebilicek her ne kadar bir türlü kazanamasamda hiçbirşey belki birilerine vesile olursunuz.
birde makarneks'in twitter sayfasında ve ülker didonun twitter sayfasındada benzer kampanyalar var ancak ben maalesef link atamıyorum ancak bu şekilde bilgi paylaşabiliyorum.
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2013, 14:39:22 Gönderen: sevdammm »
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı liveshow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 14 Kasım 2013, 17:47:32 »

bu kampanya hergün var ben konu açamıyorum diye yazamıyordum üzülüyordum teşekkürler sayenizde herkes görebilicek her ne kadar bir türlü kazanamasamda hiçbirşey belki birilerine vesile olursunuz.
birde makarneks'in twitter sayfasında ve ülker didonun twitter sayfasındada benzer kampanyalar var ancak ben maalesef link atamıyorum ancak bu şekilde bilgi paylaşabiliyorum.
[/quote]

İkisi de mevcut konularda.

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
« Yanıtla #3 : 14 Kasım 2013, 22:02:37 »
Kazananlar ​​​​@bisturi07 @korkut212121 @gulsen1977 @KILINYakupCan @nisakuzu @cydyilmaz42 @volkili @pink__days @yensemmiiii @LoveKaraelmas
Güzel bir söz, kökü sağlam, dalları göğe yükselen bir ağaç gibidir.