Arkadaşlar bence burada bir ağız dalaşına girmenin pek de bir anlamı yok,
Evet bu işlerde çok katılımın var ise şansın da var, tek fatura alarak biryerden de 1000 lerce şifreli kart (ç)alarak şifreli kartı gösterip en eski tarihli 1 faturayı da verip o işin içinden çıkmak mümkün, böyle durumlarda alınan ürün kesinlikle başkalarının hakkını yemekten öteye geçmez. Yapılacak birşey elbette yok.
Benim fikrim sağlam olduğuna inandığımız kampanyalara katılmak, mesela magnumda çubuk alamazsın, axe da kutu alamazsın, moneyclubda hile yapamazsın.
Yoksa bu kampanyalardan yararlanalım diye yapacağımız yüksek harcamalar yerine parayı kenara koysak daha iyi bir yatırım olacağı kanaatindeyim.
Daha önce ben de birkaç kampanyaya katıldım, fişleri sakladım, ürün kabı sakladım ama kısmet olmadı mı da olmuyor, çok da zorlamamak lazım. Çıkacağı varsa bir tane alırız bekleriz, yoksa 1000 tanede alsak çıkmayacağı varsa çıkmaz zaten.
Ben gidip 1000 tane de alsam geriye kalan 100.000 lerce içerisinde matematiksel olarak yine bir ihtimal, biraz fazla olasılıklı olsa da ihtimali, para yatırmaya değmez düşüncesindeyim.
Biraz uzun yazdım ama aranızdaki anlaşmazlık hoşuma gitmedi, herşey bu dünyada sonuçlanmayacak elbet, sinirlenmeye kendimizi üzmeye değmez.