Gönderen Konu: Garanti Cep Şubesi ile Her Gün Iphone Kazan!  (Okunma sayısı 1343 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gldn

• Ziyaretçi
Garanti Cep Şubesi ile Her Gün Iphone Kazan!
« : 09 Eylül 2009, 16:00:42 »
Kampanya tarihleri arasında cep telefonundan wap.garanti.com.tr internet adresindeki Cep Şubesi’ne girerek işlem gerçekleştiren T.Garanti Bankası cep şube müşterileri çekilişe katılacaktır.Cep şube müşterileri cep şubesinde yaptıkları farklı işlemlerin her biri için 1’er çekiliş hakkı kazanacaktır.Kampanyada geçerli işlemler cep şubesinden havale, EFT, bilyoner.com ve nesine.com’daki kendi hesaplarına para transferi, kredi kartı borcu ödeme, kontör yükleme, fatura ödeme ve bilgi hizmetleri işlemleridir.Bilgi hizmetleri işlemleri; Bakiye ve hesap görüntüleme, kredi kartı borcu ve ekstre bilgileri görüntüleme, fatura ve otomatik ödeme görüntüleme işlemlerinden oluşmaktadır.Kampanya dönemi sonunda her gün için ayrı çekiliş yapılacak ve her gün için 3 adet olmak üzere toplam 63 adet Apple iPhone 3G S 16 GB(Hat ve Kart Hariç)hediye edilecektir.

63 adet    Apple iPhone 3G S 16 GB(Hat ve Kart Hariç)

son katılım tarihi : 29.09.2009

Çevrimdışı Mp3DeLiSi

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Garanti Cep Şubesi ile Her Gün Iphone Kazan!
« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2009, 18:05:33 »
yaklaşık bir senedir akbankı bırakıp garanti kullanmaya başaldım. kumbara dısında hiçbişi kazanamadım ya :d nete girecek kontörümü hattı verseler 7/24 internet subesinden cıkmam ama hattım vodafone ve saglam kontör gidiyo nete girince. en iyisi baska bir kampanya beklemek diyelim :D

Çevrimdışı lemonyak

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 09 Eylül 2009, 18:27:53 »
Hergün cep şubesindeyim o zaman :) Garantiden çok kazandım inşallah bir tanede iphone kazanırım :)
...

Çevrimdışı majesty2288

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 09 Eylül 2009, 19:31:33 »
internet paketi olanlar için güzel ;D

Çevrimdışı semihsamsun

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 10 Eylül 2009, 03:37:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Hergün cep şubesindeyim o zaman :) Garantiden çok kazandım inşallah bir tanede iphone kazanırım :)
Sunu hatirlatayim girmek önemli değil , işlem yapmak önemli

Çevrimdışı enfarktus

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 10 Eylül 2009, 12:34:16 »
Bildiğim kadarıyla avea'dan garantinin wap sitesine ücretsiz erişebiliyorsunuz.