Gönderen Konu: Patos ve Cipso - 3 Adet BMW 116i  (Okunma sayısı 8332 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Ynt: Patos ve Cipso - 3 Adet BMW 116i
« Yanıtla #10 : 04 Kasım 2013, 22:45:47 »
Bu çekiliş de değil ama önceden cips kutularında bazı kartlar ikişer ikişer çıkardı, Demek ki birine ikişer atınca bazılarına da atmıyor. Şükür 4 tane aldım, 4ünde de çıktı.

Özkuruşlar Market'lerde 1,79 TL. Onun haricinde 2 TL. Bir tekel bayisine dikkat ettim, sadece Patso acılı ve peynirli vardı. Geçen hafta ürünler geldi. 1 haftada ürünler bitmiş. Bugün de tekrar gelmiş, Cipso da dahil tüm ürünler kampanyalı. Standı da ağzına kadar kampanyalı ürünlerle doldurmuşlar.

Son dönem yani Aralık Ayı da yılbaşı malum. O dönemde yılbaşında çerez, cips satışı patlar. Katılım sayılarını duyururlarsa o dönem de katılım sayısının patladığını da görürüz zaten. Zaten genelde de periyodik dönemli çekilişlerde son dönem en fazla katılımın olduğu dönemler oluyor.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 04 Kasım 2013, 22:54:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bu çekiliş de değil ama önceden cips kutularında bazı kartlar ikişer ikişer çıkardı, Demek ki birine ikişer atınca bazılarına da atmıyor. Şükür 4 tane aldım, 4ünde de çıktı.

Özkuruşlar Market'lerde 1,79 TL. Onun haricinde 2 TL. Bir tekel bayisine dikkat ettim, sadece Patso acılı ve peynirli vardı. Geçen hafta ürünler geldi. 1 haftada ürünler bitmiş. Bugün de tekrar gelmiş, Cipso da dahil tüm ürünler kampanyalı. Standı da ağzına kadar kampanyalı ürünlerle doldurmuşlar.

Son dönem yani Aralık Ayı da yılbaşı malum. O dönemde yılbaşında çerez, cips satışı patlar. Katılım sayılarını duyururlarsa o dönem de katılım sayısının patladığını da görürüz zaten. Zaten genelde de periyodik dönemli çekilişlerde son dönem en fazla katılımın olduğu dönemler oluyor.
  girne bulvarında  yeni açılan  kipa süpermarketten. 2  paket  cipso aldım  ikisindende 2 şer kart çıktı
dolum  sonu program hatası  halen oradaki  1.65  lik indirimli cipsodan alınsa belki yine çift kart çıkar,
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #12 : 04 Kasım 2013, 23:22:56 »

girne bulvarında  yeni açılan  kipa süpermarketten. 2  paket  cipso aldım  ikisindende 2 şer kart çıktı
dolum  sonu program hatası  halen oradaki  1.65  lik indirimli cipsodan alınsa belki yine çift kart çıkar,
Bunu kastetmiştim, demek ki hala da oluyormuş :/ Kipa'da 1,65 TL ise yakında oraya uğrayayım.
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2013, 23:24:11 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
« Yanıtla #13 : 05 Kasım 2013, 00:13:56 »
Mopaş'ta 1,69TL
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 05 Kasım 2013, 00:16:57 »
2,45 tenmi ne aldım ben bulamayınca mecburen..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı aydıner

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #15 : 05 Kasım 2013, 18:27:49 »
    Ürün içine yerleştirilen şifreli kart çekilişlerine de güvenim kalmadı artık.Yazın Kayseri'den geçerken bir arkadaşıma uğramıştım söyledikleriyle yıkıldım desem yeridir.Arkadaşıma bir tanıdığı Şahin sucuk çekilişinin şifreli kartlarından vermiş hem de bir torba.Bizim gibi "dürüst çekiliş"  meraklıları da hiç yemediği kadar sucuk yemişti geçen sene.
  Bu kampanyada da aynı şeyler olur gibi.Şirket çalışanları kendileri gönderemedikleri için eş dost akrabaya hayır işi yapacaklardır. Ben şu anda en güvenilir çekilişlerin Makromarketteki gibi fişin üzerinde "çekilişe hak kazandınız" gibi ibarelerin olduğu market çekilişleri olduğunu düşünüyorum ama onda da bir şeyler yapılıyor mu bilemem. 

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #16 : 05 Kasım 2013, 22:49:21 »
doğus cayın cips fabrikası aksarayda yeni açıldı. katılımmartlarını kimse oyle kafasına göre alamıyor. müdürlerinden bir söledi. ben 2 koli ücretsiz aldım. yarın 2 -3 fiş bulacam. bakacaz artık. ama ürünü ben aksarayda bile  görmedim henüz. buarada üretilmesine ragmen. 1. dönem katılım çok az olur bence.

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 05 Kasım 2013, 22:50:55 »
doğus cayın cips fabrikası aksarayda yeni açıldı. katılımmartlarını kimse oyle kafasına göre alamıyor. müdürlerinden bir söledi. ben 2 koli ücretsiz aldım. yarın 2 -3 fiş bulacam. bakacaz artık. ama ürünü ben aksarayda bile  görmedim henüz. buarada üretilmesine ragmen. 1. dönem katılım çok az olur bence.

öyle ücretsiz cips alınıyorsa iki koli de bize gönderin kargo karşı ödemeli olarak ama dikkat edin kargonun parası cipslerin parasını geçmesin  :D

Çevrimdışı civil

• Yeni Kampanyacı
  • *
  • YMMMDŞKk
« Yanıtla #18 : 06 Kasım 2013, 11:02:24 »
bu kadar takip ediyoruz, İNŞALLAH forum üyelerimize çıkar...
YMMMDŞKk

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #19 : 07 Kasım 2013, 17:32:55 »

öyle ücretsiz cips alınıyorsa iki koli de bize gönderin kargo karşı ödemeli olarak ama dikkat edin kargonun parası cipslerin parasını geçmesin  :D
valla ben işim dolayısla alıyom kardeşim... tabi bunu bide kağıda dökmek var...evde cips varken marketten sırf kampanya şartlarına uysun diye cips alıp fişini saklıyom... neyse hayırlısı herkese bolsans...