Gönderen Konu: F&F Türkiye  (Okunma sayısı 1050 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
F&F Türkiye
« : 23 Kasım 2013, 17:09:40 »

Fujifilm yarışmamıza katılanların arasından finale kalan ilk 20 hayali jürimiz belirledi!

Aşağıda ismi bulunan yarışmacılarımız, 27 Kasım Çarşamba gününe kadar bizlere hayallerini anlatan kolaj görsellerini Facebook üzerinden mesaj yoluyla ya da Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mail atarak iletmelidir. Bu kolajların arasından jürimiz, Fujifilm fotoğraf makinesi ile 300 TL değerindeki alışveriş kuponunu kazanacak yarışmacıyı belirleyecektir. 2., 3. ve 4. gelen yarışmacılarımıza da 150 TL değerinde giyim alışveriş kuponu hediye edeceğiz.

"Özden Hoyladı: Antartika'da karların üzerinde pembe bir uzanma koltuğu üzerinde simsiyah bir deri tulum giyerek poz vermek isterdim..."

"Polat Ülkü: Kutuplarda kutup ayıları ile kucaklaşıp, kürke hayır yazan tişörtlerle resim çektirmek isterdim..."

"Çiğdem Yüzbaşıoğlu: Antartika'da smokinli penguenler in yanında pamuk prenses olarak fotoğraf çekilmek isterdim."

"Dilek Şahin: Nil nehrinin üzerinde rafting yaparken ya da balık tutarken abiye bir kıyafetle resim çekilmek güzel ve ilginç olurdu."

"Mevlüt Küçükbostan: Kuzey kutup bölgesinde kutup ayılarının arasında bir balık kostümüyle fotograf çekilmek isterdim."

"Asi Prenses: Tamamen çikolatadan yapılmış bir elbise giymek ve çikolata erimeden evde olmak isterdim "

"Murat Teber: Serengeti aslanları ile birlikte lacivert kareli şort ve üzerine de kırmızı tişört(okunduğu gibi yazdım)le birlikte kadraja girmek isterdim. Ama sonucu düşünemiyorum."

"TC Yıldız Dikmen Ergezer: İki yetişkin oğlum var.hala daha evlenmeyi düşünmüyorlar .benim hayalim onları evlendirirken nikahlarında bir tekneyle denizin ortasında havai fişek patlatmak.üzerimde ise plaj kıyafetiyle resim çektirmek... "

"TC Pınar Özkan: Afrika'da bir safaride, bir çitayı kovalamak için spor ayakkabılarımı giyerken foroğraf çekilmek isterdim "

"İlkay Irem Rabiş: Ankara metrosunun yapılmış halinde pıjamamla elimde kahveyle metro beklerdim "

"Nazmiye Ulu: Mars da gökkuşağı desenli elbisem, platform ayakkabılarım,gökyüzü mavisi makyajımla gördüğünüz gibi burda da hayat var pozu vermek isterdim "

"Fatma Arslan: okyanusun ortasındaki bana ait camdan bir evde pijamalarımla kahvemi yudumlarken camın arkasından beni seyreden balıklarla ve kocaman bir köpek balığı ile fotoğrafımın çekilmesini isterdim"

"Azra Begüm Karatay: Gökyüzüne yıldız kıyafetiyle çıkıp gündüz fotoğraf çekinmek isterim. "

"Hülya Koyun Öztürk: farklı bir gezegende yaşayan varlıklarla,onların geleneksel kıyafetlerini giyip onlarla fotoğaf çekilmek ve bunu herkese göstemek isterdim :)))))"

"Merve Mustafa Baltacı: Kuzey kutbunda kutup ayılarıyla güneşlenirken resim çekilmek isterdim "

"Zafer Arslan: Aşkımın balkonunun önünde elimde bir sürü uçan balonun ucuna takılmış bir tektaş üzerimde eşek kostümü ile özür dilerken fotoğrafımı çekebilirsiniz onu o kadar çok üzdüm ki fotoğrafı tişörte basıp bana giydirip istanbul turu attıracağına eminim."

Filiz Taş Polatel: Benim hayalım uçuş uçuş uzun bir elbiseyle eyfel kulseının onunde trambolın üzerinde zıplarken fotoğrafımın çekılmesi "

"Kadir Gürkan: Avustralya'nın güney kıyılarında, sevimli ve uykucu bir koala ile karşılıklı olarak aynı ağaçta pijamalarımı giymiş bir şekilde uyuduğum halimle fotoğraf çekilmek isterdim."

"Begüm Yıldırım: müslüm gürses,orhan gencebay ve ben bir masa da oturmuş boğaza karşı manzaraya bakıyoruz.hepimizde güneş gözlükleri..Onlar simsiyah takımlar içinde bense kırmızı uzun bir elbise giymişim. Böyle bir fotografım olsun isterdim,realistik olalım "

"Hatice Ucar: NOUCAMP ta barcelona realmadrid maçında messinin gol attıktan sonra kalenin arkasında gelinlikle ben beyazlar içindeyken bana koşmasını isterdim pozumuda onunla verirdim"

20 finalistimize başarılar diliyoruz!
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Ynt: F&F Türkiye
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2013, 17:17:43 »
hakıkaten nasıl secılemedım hayret...bunlara yazdıgım kısmı kendı hıkayeme yazdım ve 2.oldum hıkayem dızıfılm seklıne dönusturuldu... cok eglencelısın f&f  :D :D :D :D :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı karizmamb

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 25 Kasım 2013, 09:48:54 »
ANTARTİKA VE KUTUP AYISI TEMASI İYİ TUTMUŞ, HEP ONLARI SEÇMİŞLER, BİRDE MÜSLÜM GÜRSES ÖLMEDİMİ YA BEN Mİ YANLIŞ HATIRLIYOM ACABA...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 25 Kasım 2013, 09:54:21 »
bu yarışma beğenili felanmıydı  :D ödül neydiki  :)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #4 : 25 Kasım 2013, 13:14:46 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bu yarışma beğenili felanmıydı  :D ödül neydiki  :)

Beğenili değil ve ödül fotoğraf makinesi
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche