Gönderen Konu: MSI u100 Netbook hediyeli dev bilgi yarışması başladı!  (Okunma sayısı 2599 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fostage

• Ziyaretçi
BTnet.com.tr okurlarına kazandırmaya devam ediyor
MSI u100 Netbook hediyeli dev bilgi yarışması başladı!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

*Bu kampanya İnterpromedya A.Ş. ve Micro-Star NL Holding BV Türkiye İrtibat Bürosu (Bundan sonra “MSI Türkiye” olarak anılacaktır.) tarafından düzenlenmektedir. 7 – 11 Eylül 2009 tarihleri arasında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. İnterpro Holding ve MSI Türkiye çalışanları ve birinci derecede yakınları kampanyaya katılamazlar. 7 – 11 Eylül 2009 tarihleri arasında 1 adet MSI U-100 netbook ürünü 5 gün boyunca sorulacak 25 sorudan en çoğunu doğru cevaplayan katılımcıya verilecektir. Eşit sayıda doğru cevap veren birden çok kullanıcı olursa, 11 Eylül Cuma günü en erken cevap verme işlemini tamamlayan kişi kazanmış kabul edilecektir. Sorular her gün değiştirilecektir. Kazanan 14 Eylül 2009 günü BTnet.com.tr’de açıklanacak ve  üyelik bilgisinde verdiği e-posta adresinden ayrıca bilgilendirme e-postası atılacaktır. Kazanılan ürün kampanyanın sona ermesini müteakip 30 gün içinde kargo suretiyle gönderilecektir. Kazananın BTnet.com.tr üyelik bilgilerinde verdiği adres teslimat adresi olarak kabul edilecektir. Ürünün gönderimiyle ilgili kargo masrafları İstanbul içindeki teslimatlarda MSI Türkiye’ye, İstanbul ve Türkiye dışındaki teslimatlarda talihliye aittir. İnterpromedya bu kampanya koşullarını önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
Ynt: MSI u100 Netbook hediyeli dev bilgi yarışması başladı!
« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2009, 03:18:52 »
ya ne kazık sorular var oyle bilmek mumkun deil adamlar kimse almasın diye elinden geleni yapmıslar ;D

Çevrimdışı brcnhr

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 09 Eylül 2009, 10:53:55 »
teşekkürler bılgı için ,
gerçekten sorular çok zor,atarak cvpladım belkıde doğru çıkar :)))

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 09 Eylül 2009, 14:46:03 »
ben de katıldım,sorular gerçekten çok zor,hiç anlamadığım yerlerden

Çevrimdışı Mp3DeLiSi

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 09 Eylül 2009, 18:03:34 »
arkadaşlara katılıyorum. büyük ihtimal tutmayacak ama saglam salladım :d yaaa nasip :D

caglarcosgun

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 10 Eylül 2009, 12:58:25 »
aramadığım araştırmadığım yer kalmadı.dünya da net kullanmayan kaç ülke var? bulan var mı?

Çevrimdışı muku

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 10 Eylül 2009, 13:12:17 »
aramadığım araştırmadığım yer kalmadı.dünya da net kullanmayan kaç ülke var? bulan var mı?
ben de bulamadım cevabını

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 11 Eylül 2009, 12:24:16 »
onun cvp yok valla okadar ugrasdım yokk yokk sanki kasıtlı boyle bir soru sormuslar zaten sorular bır bırınden zor

fostage

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 13 Eylül 2009, 18:04:39 »
MSI U100 Netbook hediyeli bilgi yarışmamız sona ermiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Kazanan şanslı okurumuzu ve yarışma sorularımızın yanıtlarını 14 Eylül 2009 Pazartesi günü saat 11:00'de bu sayfada bulabilirsiniz.

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 13 Eylül 2009, 18:06:26 »
benim umudum var bekliyorum  :-\ eğer adım çıkarsa bayılıcam şuan ihtiyaç var laptopa
ordan burdan nerden gelirse  ;D