0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
polis tarafından izleniyoruz
arkadaşlar merhaba çarşıya çıktık bu arada duygulandırdınız beni .teşekkürn ederim hepinize özellikle siret eama beni tanıyanalar doğru bilmiş ben kampanyalardan vazgeçmem şimdilik intibak dönemi daha sonra düzene gircek internet cafemiz var saat 16 dan sonra haftada 3 kere çarşı izni var çarşamba cumartesi pazar içim gidiyor yani
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar merhaba çarşıya çıktık bu arada duygulandırdınız beni .teşekkürn ederim hepinize özellikle siret eama beni tanıyanalar doğru bilmiş ben kampanyalardan vazgeçmem şimdilik intibak dönemi daha sonra düzene gircek internet cafemiz var saat 16 dan sonra haftada 3 kere çarşı izni var çarşamba cumartesi pazar içim gidiyor yani Armağan çok sevindim kardeşim.Polis mi oluyorsun?Senden bir ricam var.Lütfen memeu ve öğrencilere daha adaletli ol.Gaz sıkarken falan başka yerlere sık.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar merhaba çarşıya çıktık bu arada duygulandırdınız beni .teşekkürn ederim hepinize özellikle siret eama beni tanıyanalar doğru bilmiş ben kampanyalardan vazgeçmem şimdilik intibak dönemi daha sonra düzene gircek internet cafemiz var saat 16 dan sonra haftada 3 kere çarşı izni var çarşamba cumartesi pazar içim gidiyor yani Armağan çok sevindim kardeşim.Polis mi oluyorsun?Senden bir ricam var.Lütfen memeu ve öğrencilere daha adaletli ol.Gaz sıkarken falan başka yerlere sık. hahahhaa koptum şiddet yanlısı bir insan değilim polis her zaman kibardır adaletlidir saygılıdır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar merhaba çarşıya çıktık bu arada duygulandırdınız beni .teşekkürn ederim hepinize özellikle siret eama beni tanıyanalar doğru bilmiş ben kampanyalardan vazgeçmem şimdilik intibak dönemi daha sonra düzene gircek internet cafemiz var saat 16 dan sonra haftada 3 kere çarşı izni var çarşamba cumartesi pazar içim gidiyor yani Armağan çok sevindim kardeşim.Polis mi oluyorsun?Senden bir ricam var.Lütfen memeu ve öğrencilere daha adaletli ol.Gaz sıkarken falan başka yerlere sık. hahahhaa koptum şiddet yanlısı bir insan değilim polis her zaman kibardır adaletlidir saygılıdır valla benim gördüklerim gözüne gözüne sıkıyordu.Ama sen yufka kalplisin.Aklına kardeşin falan gelir.Yapamazsın
Kimler seni çıldırtacak bakalım