Gönderen Konu: ethernet sorunum  (Okunma sayısı 2081 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
ethernet sorunum
« : 28 Ekim 2013, 23:16:19 »
oğlumun pc ye format attım Xp yükledim
aralarda hasta olan diğer oğlumla ilgilendiğim için yarım yamalak iş yapmışım hani çok bilidğimden de geçmedim başına nasılsa yaparım dedim
şükür xp de sorun yok da ethernet kartını tanıtamıyorum dolayısıyla internetede bağlanamıyorum arada oğlumu acile götürdük geldik şimdi tekrar başına geçtim ama kafam durmuş durumda imdatt desem

kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

ozcartman

• Ziyaretçi
Ynt: ethernet sorunum
« Yanıtla #1 : 29 Ekim 2013, 09:41:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
oğlumun pc ye format attım Xp yükledim
aralarda hasta olan diğer oğlumla ilgilendiğim için yarım yamalak iş yapmışım hani çok bilidğimden de geçmedim başına nasılsa yaparım dedim
şükür xp de sorun yok da ethernet kartını tanıtamıyorum dolayısıyla internetede bağlanamıyorum arada oğlumu acile götürdük geldik şimdi tekrar başına geçtim ama kafam durmuş durumda imdatt desem

öncelikle çok geçmiş olsun. ethernet kartınızın marka-model bilgisini biliyor musunuz?

Çevrimdışı davidof

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 29 Ekim 2013, 11:46:37 »
Linkteki dosyayı başka bir bilgisayardan indirdikten sonra DVD ye yazdırın ve kendi bilgisayarınızda çalıştırın:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki universal driver pack.iso dosyası
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı "Özdemir Asaf"

Çevrimdışı betush

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 30 Ekim 2013, 10:29:48 »
umarım hallolmuştur. ben de bu konudan muzdaribim. evdeki dizüstü bilgisayar (toshiba)çökmek üzere format atmam lazım nasıl yapacağımı bilmiyorum. driver larını indirdim kendi sitesinden. xp kurulum cd si nerden bulurum. yardımcı olabilecek var mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   izlemeye alır mısınız?

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 30 Ekim 2013, 10:33:35 »
umarım hallolmuştur. ben de bu konudan muzdaribim. evdeki dizüstü bilgisayar (toshiba)çökmek üzere format atmam lazım nasıl yapacağımı bilmiyorum. driver larını indirdim kendi sitesinden. xp kurulum cd si nerden bulurum. yardımcı olabilecek var mı

kurulum cd'si için nette arama yaptırdınız mı? çok sayıda bulabilirsiniz ancak korsan yazılım risk demektir. o yazılımı nete yükleyenin iyi niyetinden şüphe etmekte fayda var bence.

Çevrimdışı betush

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 30 Ekim 2013, 10:40:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bunu indiriyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   izlemeye alır mısınız?

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 30 Ekim 2013, 11:02:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bunu indiriyorum

hangisinin güvenli olduğunu bakarak anlamak mümkün değil ama mecbur bir tane indireceksiniz kolay gelsin :)

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 30 Ekim 2013, 11:12:38 »
Xp değilde, 1e de denenebilir ama en az 2gb ram olan her bilgisayara bence w7 kurulmalı, xpye göre çok daha hızlı ve stabil.

Çevrimdışı betush

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 30 Ekim 2013, 11:20:36 »
şu indirdiğimi bir deneyeyim bakalım.inşallah becerebilirim