arkadaslar üye olana kuran ı kerim hediye ama kargo ücreti alıcıya ait Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
evde yok bende bi ara almayı düşünüyodum ama bu cep boymuş kargoda 9 tl imiş.sanırım türkçe mealide yok en iyisi kitapevinden almak
gorupde begenerek almak bence en iyisi
yani böyle birşey yapıyorsun, bol bol göndereceksin kargo şirketleriyle anlaşmalı olman gerekmez mi? cep Kuran-ı Kerim'i 3Lira yada 4Liraya gönderme imkanın olur. sanırım gereken ücreti kargo ücreti münasebetiyle alıyorlar. Ticaret sen nelere kadirsin.
yani böyle birşey yapıyorsun, bol bol göndereceksin kargo şirketleriyle anlaşmalı olman gerekmez mi? cep Kuran-ı Kerim'i 3Lira yada 4Liraya gönderme imkanın olur. sanırım gereken ücreti kargo ücreti münasebetiyle alıyorlar. Ticaret sen nelere kadirsin.
haklısın bencede öyle yapıyolar
o kadar da olsun canım
o kadar mesai harcıyorlar
batılı ülkelerde inciller tevratlar kapı kapı bedava dağıtılır
burda olsa irtica hortladı diye çığırtkanlık yaparlar
2 ay önceden istemiştim ,ha gelecek ha gelecek anlamadımki ???bekliyorum.
1 hafta kadar önce istemiştim bugün geldi.Minik bir cep Kuran-ı kerimi..Gerçekten gül gibi kokuyor,Baskı kağıdı da oldukça kaliteli,ama 9 tl kargo ücreti çok fazla normalde 4 TL ye gönderilebilecek bir kargo..Böyle bir ürünün ticari hesabı olmamalı aslında..Yine de tavsiye ediyorum
Bana geldi 2 tane herkese gönderiyolar ama kargo ücretli haberiniz olsun
oha 9 lira kargo parası diye milleti kazıklıyolar. ayıp bide kuran veriyorlar