Gönderen Konu: Gfk çekiliş sonuçları  (Okunma sayısı 5475 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Gfk çekiliş sonuçları
« Yanıtla #20 : 24 Ekim 2013, 20:12:41 »
Ya bıktım valla.Az giriş yapınca telefonda hesap soruyorlar.Bide zorundasınız felan demeler.Benişe bi bisiklet gibi bişey aldım 400 puan kaldı ama gnderdim geri.Uğraşmaya değmez ya çekilişde olsa aman uzak dursun.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 24 Ekim 2013, 20:20:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ya bıktım valla.Az giriş yapınca telefonda hesap soruyorlar.Bide zorundasınız felan demeler.Benişe bi bisiklet gibi bişey aldım 400 puan kaldı ama gnderdim geri.Uğraşmaya değmez ya çekilişde olsa aman uzak dursun.

Aralıkta 1 yıl dolacak 1535 puandayım. 1 kez 100 puanlık anket yolladılar o kadar. Güya 6 ayda bir ek puanlar vereceklerdi. En iyisini yapmışsın. Benim de iade etmem yakındır.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #22 : 24 Ekim 2013, 20:22:53 »
benide arıyorlar arada ama ben günlük girmiyorum zaten .. canım burnumda evde 5 aydır kayınvalidem var hastanelerde meskenliyoz bide bunlarlamı uğraşcam bugün aradılar yine eylül ayının hesabını soruyorlar bende almıyoruz bişey  paramız yok dedim :P ;D ekmek girin o zamn kozmetik girin şampuan çamaşır deterjanı falan diyo belki onlarıda alamıyorum  :D zaten 1 aydır puanım 1 bile artmadı herkesde böylemi bilmiyorum  ???

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #23 : 24 Ekim 2013, 20:35:52 »
Ben bugun gına gelmesi dolayısıyla iade ettim.Üyeliğimi bitirdim.Dayanılmaz oldu artık.

en iyisini yapmışsın bende iade edicem

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 24 Ekim 2013, 20:50:03 »
bende tefal rondo alıp iade ettim .ipsosla devam ediyorum .haftalık anket geliyor yüksek puan kazanıyorum ipsos ta

Çevrimdışı betush

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 25 Ekim 2013, 09:04:54 »
benide arıyorlar arada ama ben günlük girmiyorum zaten .. canım burnumda evde 5 aydır kayınvalidem var hastanelerde meskenliyoz bide bunlarlamı uğraşcam bugün aradılar yine eylül ayının hesabını soruyorlar bende almıyoruz bişey  paramız yok dedim :P ;D ekmek girin o zamn kozmetik girin şampuan çamaşır deterjanı falan diyo belki onlarıda alamıyorum  :D zaten 1 aydır puanım 1 bile artmadı herkesde böylemi bilmiyorum  ???
odada kahkaha attım millet tuhaf tuhaf bakıyo :) ağzına sağlık.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   izlemeye alır mısınız?

Çevrimdışı weltew

• Usta Kampanyacı
  • işimiz ALLAH'a kaldıysa olmuş bil
« Yanıtla #26 : 25 Ekim 2013, 17:21:36 »
nisan 2013 den buyana kayıtlıyım birkez dahi aramadılar beni.. haftada 2  3 kez barkod okutuyorum.