Gönderen Konu: Vivident Tr  (Okunma sayısı 1449 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kapito

• Usta Kampanyacı
Vivident Tr
« : 24 Ekim 2013, 00:00:44 »
Vivident'ten süper bir hediye paketi kazanmak istiyorsan yarın bu sayfada ol, yarışmamıza katıl ve kazan!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
''Ve bir gün, herkes hak ettiğini bulur.''

Çevrimdışı kapito

• Usta Kampanyacı
Ynt: Vivident Tr
« Yanıtla #1 : 24 Ekim 2013, 12:53:52 »
Ödüllü yarışmamız başlıyooor!

Haydi, klavyede ne kadar iyisin göster bize! Senden önce yazılan yorumdaki kelimenin son harfi ile en yaratıcı kelimeyi yaz, fotoğrafı beğen, paylaş, Vivident'ten hediye paketi kazanan 10 kişiden biri ol! İşte ilk kelimemiz: Vivident. Katılım koşulları: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
''Ve bir gün, herkes hak ettiğini bulur.''

Çevrimdışı gucluturk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 24 Ekim 2013, 14:35:42 »
yarışmada çelişkili ifadeler var.net olan birşey yok.Tek anladığım çekilişle hediye verilecek

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 24 Ekim 2013, 15:32:58 »
sadece cevap vereceğiz değil mi?katılım koşullarında, ismini yazdığın arkadaşına da hediye gidecek falan yazıyor.

Çevrimdışı kampanyac

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 24 Ekim 2013, 16:19:29 »
Çok karışık bir durum altı üstü küçük bir kampanya için

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 24 Ekim 2013, 16:49:00 »
Çok karışık bir durum altı üstü küçük bir kampanya için

rica etsem her başlığa mesaj yazmaz mısınız? mesaj sayısını artırma çabasına girmeyin lütfen. yeni bişey var sanıp bütün başlıklara tek tek tıklıyoruz sonra.

Çevrimdışı kampanyac

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 24 Ekim 2013, 17:25:33 »
Kusura bakmayın böyle bir durum oluşturduğunun farkına varamadım.

Ancak zaten bir başlık adına daha önceden baktıysak, başlık adından zaten belli oluyor yani en azından ben öyle seçiyorum kampanyaları.

Ben istediğim kampanyanın altına normalde saygı ve yazım kurallarına uyduğum takdirde istediğim yorumu yazma hakkına sahip olduğumu düşünüyorum sanırım bu konuda bir yanlışlık yoktur.

Madem rica ettiniz bundan sonra yorumlarımı yazmayacağım forumda sadece kampanya görürsem onları eklerim, üstte olandan takip eden dostlarımız var ki bende saygı duyarım.

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 24 Ekim 2013, 18:49:14 »
Kusura bakmayın böyle bir durum oluşturduğunun farkına varamadım.

Ancak zaten bir başlık adına daha önceden baktıysak, başlık adından zaten belli oluyor yani en azından ben öyle seçiyorum kampanyaları.

Ben istediğim kampanyanın altına normalde saygı ve yazım kurallarına uyduğum takdirde istediğim yorumu yazma hakkına sahip olduğumu düşünüyorum sanırım bu konuda bir yanlışlık yoktur.

Madem rica ettiniz bundan sonra yorumlarımı yazmayacağım forumda sadece kampanya görürsem onları eklerim, üstte olandan takip eden dostlarımız var ki bende saygı duyarım.

Bakın tabi ki yorum yapma hakkına sahipsiniz ancak uzun zamandır bu forumda olan birisi olarak forum genelinde önemli bişey varsa başlığa yazıldığı için böyle bir ricada bulundum. Ben de ilk geldiğim zaman normal bir forumda gibi ha bire cevap yazardım başlıklara. Hatta moderasyon silerdi bazı yazdıklarımı. Sonradan sonraya anladım ki sadece kaydadeğer şeylerde yazılıyor forumun genel yapısı bu. Yoksa ben de sizin gibi bir kullanıcıyım size müdahale etmeye hakkım yok. Genele istinaden rica ettim. Yanlış anlaşıldıysam k bakmayın.