Bilgisayar açıkken mutfaktan salona götürüyordum ve bir anda şarj kablosu kapı koluna takıldı, nasıl olduğunu anlamadan bilgisayar ekran üzerine düştü. Yan çıtaları kırıldı ve ekranın içinde tuzla buz olmuş ebruli bir görüntü var. Çok üzüldüm. tt netten almıştık, garantisi bitti ama daha 2 taksit ödemesi var. yarın götürücez bi bilgisayarcıya ama iflah olmaz gibi.
İnternetten baktım kasko yapılıyormuş düşmelere karşı. tabii çok geç oldu bunu öğrenmem...
Lcd ekran değişir. Ben de düşürmüştüm, 500 tl ye mal olmuştu. Servis fazla söylemişti, yine aynı firmanın başka servisine daha ucuza taktırmıştık lcd yi. Geçmiş olsun.
Umarım en kısa zamanda ve ucuza yaptırabilirim. Çünkü şu an yazmaya çalıştığım masaüstü bilgisayar niye yer kaplıyormuş bilemiyorum.

facebook bile açılmıyor yazdığım kelimeler 15 saniye sonra görünüyor.
geçmiş olsun...en kısa zamanda tamir olur inş.
çok geçmiş olsun. ben yerinizde olsam garantiye girmeyecekse güvendiğim bir servise yaptırırım. yetkili servis her daim pahalıdır.
meğer evde laptopu kullanan bir benmişim

herkesin elinde benim telefon diye adlandırdığım onların iphone, akıllı telefon falan dedikleri bi internet varmış. nasıl bi teknoloji engellisiyim böyle, yeniliklere ayak uyduramıyorum, elimdeki cihazı bile tutamıyorum.

neyse bizim emektar masaüstünün monitörü bi işe yaradı. oğlum dizüstünü o monitöre bağladı. komik ve rahatsız bi durum. 500 tl ya falan onarılabileceğini söyledim derhal bu çözüm bulundu

geçmiş olsun. biz de iki aylık toshiba nın ekranını çatlatmıştık. böyle kapkara bi ekran vardı.servis pahalı oluyor.sonra abim internetten sipariş edip 100 tl ye değiştirmişti iskenderun da. ama şimdi nedir ne değildir bilmiyorum.
100 tl ya halledebilsem bende ne iyi olur. şimdilik sustum. cezamı çekiyorum.

elbet biri ders için falan oturunca anlıyacak benim derdimi. çok uzun sürmez bekleyişim umarım.