50 tl boyner kartı geldi 30 tl de grupfoni kod göndermişler ama kod geçersiz diyor.Bugün
durumu Facebook'tan mesaj atıp anlattım konuyla ilgilendiklerini gelişmelerden beni haberdar edeceklerini söylediler.
Başka var mı grupfoni kodunda problem yaşayan arkadaşımız ?
Edit:Gecenin bu saattinde çalışıyor adamlar.Sorun çözüldü.
Teşekkürler Adwin
ben anlamadım yardımcı olur musunuz ilk defa grupfoniden alısverıs yaptım kodu gırdım kredı kartı bılgılerını gırdım kod gecerlı mı degıl mı bişey yazmadı ki sadece maille 17 hanelı bir kod geldı napıcam ben şimdi o kodu
ben anlamadım yardımcı olur musunuz ilk defa grupfoniden alısverıs yaptım kodu gırdım kredı kartı bılgılerını gırdım kod gecerlı mı degıl mı bişey yazmadı ki sadece maille 17 hanelı bir kod geldı napıcam ben şimdi o kodu
acaba ne zaman gönderdiler size kodu yani haftanın hangi günü 150 arkadaşım üye oldu hiç bişey çıkmadı nasıl saçmalık anlamadım
Adwin kodu 2 gün önce yüklenmiş olması lazım
adwin kampanyaları gittikçe çoğalıyor. ben de birkaç kez kazandım, ürünleri sıkıntısız şekilde teslim aldım. kod ile indirim olaylarında bazen karışıklıklar oluyor. ben hiç kod ile kazanmadım ama arkadaşlarımdan bazı şeyler duyuyorum. yine de büyük sorunlar yok gibi. iyi gidiyorlar.
Ynt:adwin - 5 salon filmi