Param ve Ben tasarrufunuza destek veriyor!
Herkesin tasarruf etmek için bazı yöntemleri vardır. Bu yöntemleri paylaşarak 5000 TL kazanmaya ne dersin? Eğer cevabın “Evet” ise 11 Eylül - 4 Ekim tarihleri arasında tasarrufu anlatan fotoğrafı çek büyük para ödülünü kazan!
Haydi durma, yarışmamıza sen de katıl!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin© 2013 Param ve Ben Katılım Koşulları ve Gizlilik
1. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinde bulunan Param ve Ben Facebook sayfası üzerindeki “Bence Tasarruf” uygulamasıyla gerçekleştirilecek olan kampanya, 11.09.2013 - 4.10.2013 tarihleri arasında Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği (TSPAKB) tarafından düzenlenmektedir.
2. Kullanıcıların kampanyaya katılmaları için Param ve Ben Facebook sayfasını (Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin) beğenerek, “Bence Tasarruf” uygulamasına giriş yapmaları, yarışma şartnamesini okuyarak, onaylamaları, kendilerince çekilmiş fotoğrafı/ları göndermeleri ve uygulama içerisinde kendilerine sunulan iletişim formunu doldurmaları gerekmektedir.
3. “Bence Tasarruf” uygulaması Param ve Ben Facebook sayfasını takip eden tüm kullanıcılar için hazırlanmıştır.
4. Uygulamaya katılarak fotoğrafını gönderen katılımcılar arasından, halk oylamasına göre belirlenecek ilk 20 sırada yer alan kişiler TSPAKB'den 1 Günlük Eğitim ile Hakan Osmanoğlu ve Attila Köksal'ın kaleme aldığı "Geleceğe Yatırım" kitabını kazanacaktır. İlk 20 içinden ise jüri tarafından seçilecek ilk 3 kişiye aşağıdaki para ödülleri verilecektir. Bir katılımcıya birden fazla para ödülü verilemez.
ÖDÜLLER
Birincilik Ödülü 5.000 TL
İkincilik Ödülü 3.000 TL
Üçüncülük Ödülü 2.000 TL
5. Para ödülleri, sonuçların ilanından sonra TSPAKB tarafından uygun görülen bir zaman dilimi içinde kazananlara net olarak ödenecektir. TSPAKB, yeterli nicelik ve nitelikte fotoğraf gelmemesi halinde ödüllerin bir kısmını vermeme hakkını saklı tutar.
6. Bir kişi en fazla 5 fotoğrafla yarışmaya katılabilir.
7. "Bence Tasarruf" uygulaması ile Param ve Ben facebook sayfasına fotoğraf gönderenler (yükleyenler), fotoğrafların kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılır. Başkasına ait fotoğrafların kullanımından dolayı oluşabilecek her türlü hukuki ve cezai sorumluluk, katılımcıların kendi sorumluğundadır.
8. Kullanıcı istediği sayıda fotoğrafa oy verebilir. Ancak aynı fotoğraf sadece 1 kere oylanabilir.
9. Uygulamaya katılan ve konsepte uygun fotoğrafını paylaşan kullanıcılar arasında bir halk oylaması yapılacaktır. Uygulamaya katılan kullanıcıların fotoğrafları diğer Facebook kullanıcıları tarafından oylamaya tabi tutulacaktır. En çok oy alan 20 fotoğraf, TSPAKB jürisi ile paylaşılacaktır. Para ödülü kazananları TSPAKB jürisi tarafından belirlenecektir.
10. TSPAKB uygunsuz olabileceğini ya da hakaret içerdiğini düşündüğü belgeleri (örneğin, şiddet, suç, dini, politik, ırkçı, cinsel ya da sömürü içeren) yegane takdir yetkisine dayanarak yüklenmiş belgeler arasından kaldırma hakkını saklı tutar.
11. Bence Tasarruf uygulamasına katılım için 18 yaşını doldurmuş olmak zorunludur. 18 yaşından küçük kişiler, yarışmaya katılmış ve ödül kazanmış olsalar dahi ödülleri verilmez.
12. Kampanya kapsamında kazanan kullanıcılar uygulamanın “Kazanan” sekmesinden duyurulacaktır. Katılımcıların sayfayı takip etmesi gerekmektedir.
13. Katılımcı uygulamaya giriş yaptığında TSPAKB, kullanıcıların bilgilerinin kullanım hakkına sahip olur.
14. Kazanmak için kampanya katılım formundaki bilgilerin eksiksiz şekilde doldurulması gereklidir. Bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan TSPAKB sorumlu değildir.
15. Katılımcı tarafından tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler.
16. TSPAKB, katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları Facebook profillerini teyit etme hakkını saklı tutar. TSPAKB, kampanyaya katılan herhangi bir Facebook profilini gerçek kişi olduğunun teyit edilemediği gerekçesiyle engelleyebilir, kampanya dışı bırakabilir.
17. Kampanyaya katılım ve TSPAKB Facebook sayfasında yer alan uygulama için yapılan işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Katılım için herhangi bir koşul aranmamaktadır.
18. Kampanyaya TSPAKB, aXiyon Takımı üyeleri ve Proje Kulübü Tanıtım Hizm. Tic. ve Paz. Ltd. Şti. çalışanları ve bu kişilerin 1. derece yakınları katılabilirler ancak herhangi bir ödüle hak kazanamazlar.
19. Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, TSPAKB’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının tazminini talep etme hakkı saklıdır.
20. TSPAKB, kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez. Bununla birlikte kampanyanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden de TSPAKB hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
21. Ödül kazanan kişiler Param ve Ben Facebook sayfasından duyurulur. Ödül kazanıp kazanmadıklarını öğrenmek, katılımcıların kendi sorumluluğundadır.
22. Kampanya neticesinde ödüle hak kazanan katılımcı, isminin Param ve Ben Facebook sayfası ve/veya gazete ilanı aracılığıyla açıklanmasını kabul etmiş olur.
23. Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta TSPAKB’nin kayıtları esas alınacaktır.
24. TSPAKB, kampanyayı herhangi bir zamanda sonlandırma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran TSPAKB tarafından yapılacaktır.
25. TSPAKB, bu koşullar ve kuralları, gerektiğinde katılımcılara önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.
26. Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.
27. “Bence Tasarruf” uygulaması ile Param ve Ben facebook sayfasına yüklenen tüm fotoğraflar, TSPAKB tarafından, tanıtım amaçlı olarak web sitesinde, afiş, katalog, kitap, broşür, yazılı ve görsel medyada, televizyonlarda, internette, billboard’larda, dergilerde, gazetelerde ve reklam yayınlarında veya her türlü tanıtım malzemesinde ve mecrada kullanabilecektir. Katılımcılar bu şekilde kullanılan fotoğrafları için herhangi bir telif hakkı ya da maddi manevi talep ileri sürmeyeceklerini gayrikabili rücu olarak kabul, beyan ve taahhüt ederler.
28. “Bence Tasarruf” uygulamasında dereceye giren fotoğrafların telif, kullanım ve sergileme hakkı TSPAKB’ye ait olacaktır. Fotoğraflar, tanıtım amaçlı olarak, web sitesinde, afiş, katalog, kitap, broşür, yazılı ve görsel medyada, televizyonlarda, internette, billboard’larda, dergilerde, gazetelerde ve reklam yayınlarında veya her türlü tanıtım malzemesinde ve mecrada kullanabilecektir. Katılımcılar bu şekilde kullanılan fotoğrafları için verilen ödülden başka herhangi bir telif hakkı ya da maddi manevi talep ileri sürmeyeceklerini gayrikabili rücu olarak kabul, beyan ve taahhüt ederler.
29. Bence Tasarruf kampanyası Milli Piyango İdaresi kapsamında değildir.
30. Bu kampanya, hiçbir şekilde Facebook tarafından düzenlenmemekte ve Facebook'un sponsorluğunda yapılmamakta olup Facebook ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Bilgileriniz Facebook'a değil TSPAKB'ye iletilmektedir.